Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 16:19:51:Dreammer wrote on 12.06.2010 at 16:12:36:Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 15:57:25:Dreammer4 ne imej se za razsodnika!!! Vsi mi na Zemlji smo bolj, ali manj neuki samovšečni vase zaverovani dripci!! Tako,da slabo mnenje imamo zgolj o drugih sebe bolj težko vidimo v pravi luči.Če bi se- bi bili manj ozkosrčni in egoistični!!!
Polako- dolaze bolja vremena-vesoljno neodvisno od nas-ker vesolje samodeluje tudi skozi nas in v nas samih-neodvisno od naših zablod.
PA ti si se prvi postavil v razsodnika že takoj ko sem se pojavil na forumu ("tvoje trditve o tem in onem boš moral v bodoče revdirati" je bil tvoj sodniški ultimat - pozabil ??? )
Ne maram licemerja: tisti ki sodi v tem primeru ti mene, moraš najprej pri sebi stvar obvladati!
mam prav?
Eni zavestno počnemo kar počnemo iz določenega namena!!!
Na ta namen te je lepo opozoril gape (admin) takoj ko si se začel pritoževati.
Drugi se pač nagonsko jezite-nekotrolirano.Razumeš kaj ti želim povedati???
Nakladanje in obsojanje ni dovolj,če same vesoljne zadeve-in samodogajanja ne razumeš!!!
Nič ni naključno,vse ima svoj namen.Namen moraš pa poznati!!!
Ti jemlješ zadeve osebno-- ker nisi še prerasel lastne-- ego---osebnosti.
Vprašaj se to in ti bo jasno,kaj ti sporočam!!!
Pusti osebno užaljenost-deluj s stališča vesoljne življenjske opcije,kjer ti jaz individualno nisva ovrednotena po temu kdo boljše zmerja---ampak kdo pravilno deluje-sporoča!!!!
... le da ti in tebi podobni kot ste gape itd niste sposobni tega narediti najprej pri sebi! Pod to krinko oz. masko si jemljete pravico da vršite takšno posiljevanje tukaj ..... kdo pa misliš ti da si da si jemolješ to pravico kaj misliš da je drugi nimajo/nimamo ? Misliš da sem tako zelen in glup pa še frišen od včeraj da vas v prvi vaši besedi nebi prepoznal???
Očitno je ta tehnika zavaravanja tudi edino, do česar si se /ste se prikopali v svoji entuziastični kvaziduhovnosti ....
... še to: hvala tistemu, ki se je na novo registriral na objavah pod nikom Yotis - eto takoj ko je tam zagledal luč foruma - je blatil sonarodnjaka: mene...
Saj, če si ti xy Yotis navajen klečeplazenja tudi tukaj na tem forumu in če je to tvoj edini zveličavni stil funkcioniranja po forumih, boš prišel pač tako daleč, kolikor dolgo ti bo kdo nastavljal rit za lizanje .... dlje pa tudi ne.
PS: kako da nisi foruma OBJAVE odkril že prej in pravzaprav pobiraš moje ostanke - heh?? jebi ga tudi taki mrhovinarji obstajate, ki radi jeste to kar vam se vrže na tla z naše gosposke pojedine
še tole: da si prav iz tega foruma vem tudi po tem, ker vam nobene kao duhovne skrivnosti nisem izdal ...vsaj neposredno ne... in to si tam uporabil kot zveličavni argument da sem jaz povsem zanič .... zelo smešno in neumno pravzaprav! ... hahh .... lolllllll
očitno si zaradi tega padel v traumo da se moraš izpovedovati v neznanih krajih neznanim ljudem .... hahh .... zelo zelo provetljeno dejanje ni kaj! .... lollll
Da so uni spodaj tupi je kot pribito ker če ti verjamejo: so tupi dvakrat kajti cel kup forumašev je bilo tam ok in smo prav fajn debatirali in si izmenjevali postinge tudi na PMu...hah tako da vidiš kako hitro streljaš kozle če ne poznaš ozadja ....
hahhhh ....lollll
Morda pa sem te fasciniral tako zelo da si se odločil me skrivaj špijonirati in na silo se dokopati do kakšnih mojih skrivnosti .... tepček brez osebne hrbtenice in stila hahhhh ...... lool
Skoz vse to men samemu samo raste popularnost --- kdo ve, Lojz, kaj misliš, da ima moja popularnost že mednarodno veljavo ??
haha