Robi wrote on 21.09.2009 at 13:14:43: Quote:ne rabim picke,.....
v bistvu jih sovrazim iz dna duse,...
Tebe sicer ne poznam.
Imel sem pa kolega, ki je trdil, daso vse ženske kurbe. Še svoji materi je večkrat povedal, da je stara kurba.
Ta človek je že pri petnajstih letih šel v svet, v tujino, kjer si je služil kruh,saj je povedal, da mu doma ni bilo danega nič pametnega. Ta stari so bili nesposobni...mati kurba...fotr pijanec....
Razlagal mi je, da je bil poročen, da je ženi zgradil hišo, štale, skrbel za kmetijo..potem pa ga je žena nagnala in vzela drugega.
Ni mu bilo jasno zakaj, če pa je vse naredil za svojo ženo.
Vedno je trdil, da so vse ženske kurbe...iskal je žensko, tudi preko oglasov..vendar nobena ni zdržala z njim več kot dva dni.
Imel je veliko denarja, veliko hišo in je vedno poudarjal, da lahko ženski da vse, saj ima denar in hišo....Pa vendar mu vso to bogastvo ni nič koristilo, saj se je do žensk enostavno obnašal, kot da so vse kurbe.
Se spomnim, so bile z njim tudi poštene ženske, vendar je ob njem enostavno postala kurba.
Sploh ni bil sposoben prisluhniti ženski. Non stop je tupil svojo resnico..da on ve kake so ženske in da tako je, pa konec.
Po drugi strani pa je trdil, da je dober človek, da ne razume zakaj ga ženske ne marajo, da imajo raje smotane tipe, njega pa ne. To je bil še en razlog, da so kurbe, saj, če bi imele rade njega, potem ne bi bile kurbe, saj je on pošten človek.
Enostavno mrzil jih je iz dna duše.
Zato mu drugo ni preostalo, da si občasno plača kurbo, saj se je tolažil, da ima tako manj stroškov in problemov, kot pa z ženo.
Kurbo pofukaš, jo plačaš in imaš mir.
Nobena te več ne zajebava ali izkorišča.
Zgradil si je celo nočni lokal in v njem imel kurbe. Rekel mi je, da bo tako lažje prišel do seksa in mu kurbe ne bo treba plačati.
Vendar, ko so ga ženske spoznale, nobena ni hotela z njim seksati niti za denar. Pa še majhnega je imel..so ženske govorile.

Tako ,da je vso to nezadovoljstvo prenesel na ženske. Vsega so bile krive ženske.
Poznam take.
Če bi bil jaz tak, bi bil tiho. NE gre mi v račun kako me lohak sploh primerjaš z kom takim. Ok razumem sta fora kot si mi prej razlozil. Sam ce bi jaz se obnasal tkao do punc itd,.. in ce bi bil jaz ta primer bi bil tiho. Menim da nisme zival. Če bi bil zival pol s ene bi pritozeval in bi se hodil okol fuakti. Sem to tudi pokusil samo k me prov odbija e sam pomislim, da bi pucne izkoriscal sam za sex. Konec koncev je ap sex azdnaj stvar k jo sploh prcakujem od nje. Na zlost pa vse sam to sicejo.
ma en vem al pa je sam ta koenc kjer zivim tak.
Kar ap se tiče tega velik majhen kurac,... to mi je zelo primitivno, ce pika sice kurac nj re naprej take ne rabim. Ce ap hoce velik kurac ok nj ga ima sam potlej nj bo smao tiho ko bo imela operacijo kjer ji bodo maternico odstanejvali,. azrdi tega,... take tudi poznam danes jim ej ap zal da so tele meti dolge veliek kurce,... ko dobis izlas za kirurga da ti dorezejo amternico in en vem kjs e vspodi in di pvoedo da je azto velik kurac kriv se kar zamislis,... .
Kot sem rkeu,. mislite si kar cete m e res ne zanima.
Zanimvio s emi zdi samo to de enostavno iscete razne izgovore in vzroke zakj sme tak kot sem nobeden pa ncoe prizanti da to akr povem je resnica.
Mislite da bi jaz sam ratal tak zagrenjen,... nekdo meje taekga mogel anrediti in to en rata samo po eni dveh 5 vezah.
Rabis akr neki let in skoz isto jebanje na isi nacin v glavo.
Bom ap seenkrat reku,.. menim da zanm delati z rpaivi zenskami,.. vsaj z praivi nism mel nikoli rpoblmov toda vedno je bil problem pri teh razdalja,.. akr ap se sli tice pa ne bom koemtiral vejretno ej bilo rkivo to da nimam avta in velike vile,... hja,.. to bo to,...
lohak ak rzakjucimo,.. semi en da ,.
nobend mi ne bo pvoedla nci novega ker ste vse pvoedali,... en recem da ne mroete samo zanimivo s emi zdi kao da sem jazv se kriv ja resno jazs em kriv,... mislim rodils me se kot vsi sotali samo to nesreco sme mel da sem en kup bab srecal k so zvi gnoji,. pol aps e boste rpvili kako sme jih dbil kej spoznal in da taek rpivabljam ap smo spet tam,. akr neki
ko ap ti rpbiej ena da azrdi razdlj ne bo slo to ap ne vzaemte v racun kar neki,...
sej,.. ce bi bil tak kto opisujes bi ibl tiho ko rit,..... tiho bi bil niti crke ne binapisal,... tok ap s azvedam,.. in ne mi rect da se obnasam do seh ko da so krube to ni res ko vidim da ena je kurba in da ni z njo nci za pocet jo simpel odzagam adijo, tegane potrebujem kak ap bi bil cene bi geldal z kom se druzim,...
resno pa je tudi de ne mores vsega vedeti in palnirati mislim,.. lol,.. nakoncu zadnaj stvar kasr sme jo anredil az to azdevo sem dejanskos el psihologijo gledati ce sem res jaz rkiv,.. no edina zadeva k sme jo ven dobil je to de ce si do zenske prevec priajzen pa ce ti nisi njej izziva da te dobi pol bos odjebal prvi dan ko te dobi v roke,..
tega pa spet en rabim,.. ce zenska ne ve zakaj rabi tipa kot ga rabi,.. pol ap tudi ne vem pri njeni strsoti in njnimi visoko razvitimi mozgani,...
hvala lepa,.. ne rabim hrcka da mu bom pozvonil z zvoncem rpedne mu dam jest da se bo slinil in skakal okol krozniak az futer kot pes,...
vsak rabi intelgento bitje ce pa tega bitje samo ne razuem da ni zival in da to tako en gre,. pol pa nisam z tem kaj pocet
mingrede ali mi lahko kdo pove kakos e izpise siz tega foruam ven in azrpes racn k gape mi s eni odpisal