Tami
1

I Love YaBB 2!
|
Že večkrat sem slišala za rek, da tisto, kar te ne ubije te okrepi. Ampak nikoli nisem imela tega občutka, kvečjemu, da me težave oslabijo. Sem zelo daleč od notranjenega miru namreč, če delam cele dneve, če sem med ljudmi, med kolegi in prijatelji tovrstnih motenj sicer nimam. 1.7. sem imela rojstni da in vse kar sem v celem dnevu pomislila je, kako nisem nič dosegla v življenju, oz., da vedno ko se odločim za določen korak je ta napačen, no vmes je mogoce ze kakšen pravilen. Ne vem, a sem mi je podrlo notranje ravnovesje, ker se mi je v zadnjih dveh let zgodilo kar nekaj zelo neprejetnih stvari, in ja v bistvu ce sem sama s seboj, se ne morem odtegnit od razmisljanja kako sem zabluzila svoj lajf. Drugace pa realno ze vec kot 3 leta je ko sem koncala faks, do zakljucka magisterija mi manjka samo se magistrska, imam 9 mesecev delovne dobe, vmes sem sluzbo iskala dve leti, trenutno sem v tujini kjer opravljavljam pripravnistvo, pa vendar ker doma ne morem dobit normalne sluzbe, se ukvarjam s tem, da kako sem uspela vse zajeb. si zivljenju, ker nimam stipendije, te ali one nagrade, ker ne delam na tem in tem ministrtvu ali na tej in tej fakulteti, ker nisem studija zakljucila v tujini, kar bi mi odprlo vec vrat, ker nisem vztrajala v novinarstvu, ker sem sla delat v napacno politicno stranko, ker nisem dokoncala magisterija ze pred znj leti, ker nisem koncala se enega faksa zraven, ker sem potrkala na tolik in toliko vrat pa so mi jih zaprli pred nosom, ker pac nisem ta pa ta, bla, bla, jade, jade.
|