murileon
5

I Love YaBB 2!
Kamnik
Alojz in Sandib wrote on 24.07.2008 at 11:24:46:murileon wrote on 23.07.2008 at 13:12:15:Obstajajo tudi forumi: šamanizem, izventelesne izkušnje, duhovnost in podobno.Tu gre za forum, ki je namenjen osebnim, psihološkim in sociološkim razmišljanjem. Sanje pač niso nekaj imaginarnega, ampak so konkretne, otipljive, kot je konkretno in otipljivo življenje. Nič nimam proti raznim duhovnostim; je pa po mojih izkušnjah to ena stranpot, ki je svoj čas tudi name uspela vplivati. Ko mi je potegnilo, da mi blodnje povzročajo samo škodo in zelo malo koristi, sem se prizemljil in počasi sem začel graditi svoje življenje. Sreča se ne skriva za ovinkom, ampak je zanjo treba kaj konkretnega narediti in tudi garati. Delo krepi človeka  ! Bližnjic ni. Dobiš takrat, ko si nekaj zaslužiš, ko si vložil dovolj energije v obliki dejanj in pameti. Delo na sanjah da rezultate počasi, da prideš do uvidov je potrebno vlagati trud. Sanje je včasih potrebno dolgo nositi s sabo, da ti postanejo jasne. Včasih nekaj let. Instant razlaga sanj tudi obstaja, primeri so se pojavili tudi na tem forumu. Razlaga sanj ni moda, kot je trenutno ezoterika in raznorazne duhovnosti, ampak je obrt, mogoče celo umetnost. Nametati nekaj opisov simbolov zna vsak bučko, ki je pismen in zna prepisovati. Potrebno je delo sanjalca, on mora razmišljati o svojih sanjah, drugi smo mu lahko samo v pomoč z vprašanji in idejami in pri integraciji fragmentov, ki jih dobimo, v neko smiselno celoto. Brez poznavanja življenske situacije sanjalca, pa je razlaganje sanj nesmisel. Smisel razlage sanj in plačilo so uvidi, ki nam pomagajo, da si po potrebi reorganiziramo življenje, spremenimo način razmišljanja,.... So ogledalo, ki daje bolj realno sliko od realnosti, ki jo gledamo z našimi, človeškimi očmi. murileon Človeška bit deluje na EM frekvenco galaksije ko ta valovi skozi 4 letne čase izmenično s/j.itd. Posamični civilizacijski val traja 28000 zemeljskih let. Na začetku vala smo padli ljudje jam galaktične zime in zemeljske ledene dobe imenovani Neandertalci. Zanimivo je,da ima že neandertalec EM frekvenco -homo sapiensa -sapiensa-človeka galaktičnega enakonočja in že tudi EM frekvenco homo dei(človeka boga Elohim-samospoznanega.) Evolucija človeka se dogaja znotraj tega vala 14000 let dvig 14000 let pad. Sedaj si pa predstavljal čisto navadno lestev in postavi pred lestev neandertalca,ki umsko pokriva dva klina na tej lestvi EM seva pa za celo lestev.Torej neandertalec ima 14000 let časa,da svojo evolucijsko lestev popolni do vrha do homo-dei- ponovnega (Elohim)-samospoznanja. Da boš ti 'blefer' spoznal,da so šamani,vrači,in razni drugi skakači pojem rodovne in plemenske družbene ureditve in tja spadate v svoji razvojni stopnji vi kvazi bleferji znanja!!!!!! Na pragu tretjega dne,pa so človeški možgani pridobili več kot 100% na prostornini in jih vrači in šamani in razni drugi skakači ne zanimajo več. Na pragu tretjega dne našega vstajenja in samospoznanja (pri stvarniku je dan,kakor tisoč let in tisoč let kakor dan) se takšni blefi tvoje sorte ne morejo več prijeti. Šamanom,vračem, raznim klicavcem duhov je verjela rodovna in plemenska družba. Zato ti predlagam,da se skriješ pod odejo in tam non-stop sanjaš svoje-šamane,pa še iz Kamčatke naj bojo,da te malo ohladijo!!!! Lp Alojz Alojz, umiri se. Spoštujem preteklost, šamane, vrače itd. Tudi tebe kot človeka. Tvoja prepričanja pa me ne zanimajo. Ta forum je namenjen sanjam. Tistim nočnim, v snu ali pa onim v polsnu.
|