Miara wrote on 08.07.2008 at 14:15:14: 
Nahate tvoja razlaga sanj mi je pa malo pomagala tudi pri razlaganju svojim sanj.
Sama velikokrat sanjam neke živali-hibride.pošasti. Nazadnje, ko sem imela take sanje sem bila locirana na nekem otoku, pošasti so bile tudi neki hibridi med krokolili in želvami sploh jih ne morem opredeliti. Smešno je, ker so tudi meni na koncu pomagale. Sanj se na žalost ne spomnim več dovolj, da bi šla v večje podrobnosti. Vem samo, da sem reševala ljudi s tega otoka...neverjetno xD
Razložit si jih pa še zmeri ne znam..jah ja
Bolj zanimive so tiste, kjer letim nad lavo. Kokr da sm na neki gori, vulkanu in letim nad njo. Obrnjena sem na glavo tako da gledam v magmo...Imam pa rdeče dolge ognjene lase in se lahko premikam po želji, tko res letim.
Te sanje sm si pa že razložila nekak, sicer s pomočjo neke knjige ampak mi razlaga deluje dokaj smiselno.
Rdeči lasje pomenjo, da mi tisti, ki mi želijo slabo ne bodo dali miru. To da sem letela pa da bom v končni fazi vse premagala in se osvobodila?
Res ne vem več mislm da mi podzavest res hoče neki dopovedat xD
Pozdravljena Tamie

Bom poiskusila, ker tudi jaz namreč znam malo razlagati sanje,

Otok pomeni kopno obdano s vodo, voda pa pomeni čustva. Se pravi da je tvoje reševanje povezano s tvojimi čustvi. Neko tvoje varno pribežališče, ki ga v sanjah rešuješ.
Škoda ker ne veš podrobnosti.
Letenje nad lavo, pa ti je že dobro razložil Alojz,
Lasje predstavljajo življensko energijo, rdeča barva to še poudarja, vulkan pa lastnosti in čustva, ki jih zadržuješ v sebi. ujemata se tudi barva las in lave, rdeča, strast, energija, ogenj.
Letenje pa tudi pomeni sproščanje nekih nakopičenih energij. Z letenjem presegaš svoje sposobnosti, kar tudi pomeni tudi določen upor ali osvobooditev od nečesa, kar si presegla.
Lep pozdrav