murileon
5

I Love YaBB 2!
Kamnik
Alojz in Sandib wrote on 21.08.2008 at 11:57:45:murileon wrote on 21.08.2008 at 11:37:49:Quote:Alojz in Sandib wrote on 20.08.2008 at 20:12:47:Alojz in Sandib wrote on 20.08.2008 at 12:23:43:murileon wrote on 20.08.2008 at 12:16:11:Alojz in Sandib wrote on 20.08.2008 at 12:03:01:Igor
Človek misli,če je njegova profesija 'učitelj', da je potem lahko tudi poklican učitelj življenja in razlagalec sanj.. A njegovo mišljenje je že v osnovi zgrešeno,ker ne ve,da današnji izobraževalni sistem daleč zaostaja za človeškim samorazvojem (evo lucijo) znotraj sedanjega civilizacijskega vala. Mladi so že prekužili ta zlagani sistem izobraževanja,ker jih več ne potrjuje v njihovih življenjskih pričakovanjih. Izobraževanje mladi več ne sprejemajo kot osebnostni razvoj, ampak kot sredstvo ki jim bo omogočil zgolj preživetje,kaj več pa ta zaplankan izbraževalni sistem danes ne more in ne zna ponuditi. No muri-leon imaš kaj za dodati? Mladi so prekužili !? Ti vidiš v mladini vir modrosti !? Poleg tega imajo mladi predvsem težave z agresivnim marketingom in virtualnostjo, ki jim nudita plitke identifikacije in jih vlečeta stran od tegob in preizkušenj realnega življenja. Vse v interesu kapitala, ki si želi hitrih in velikih dobičkov in je brez vsake odgovornosti. Ja vidim vir nove človeške modrosti,ki izhaja iz mojega vedenja in spoštovanja vsakega življenja. Ti,ki ne vidiš vir modrosti v mladih si poklicno deformiran 100% ker jih podcenjuješ zato,ker misliš da si življsko modrejši. Mogoče imajo pa oni več zemeljskih življenjskih izkušenj kot pa ti. Ti to veš? Naša zloba in naš egoizem ni merilo,ki bi dovoljevalo podcenjevati mlade!!!!! Sedaj si mi povedal tisto kar te je izdalo.Imaš se za nekaj več, a nisi verjemi mi! Lp Alojz Tole je pravi odgovor za tiste,ki mislijo,da jim muri-leon res pomaga. Mislim, da ta topik in forum v celoti ni namenjen neki pomoči, ampak medsebojni izmenjavi izkušenj in mnenj. Prav tako po moje ni namenjen vsiljevanju lastne ideologije in tekmovanju z drugimi ideologijami. Če se pa motim, naj me, prosim, upravljalci tega foruma, popravijo. Forumi imajo na žalost tako zgradbo, da pisanja aktivnih udeležencev preplavljajo prispevke drugih udeležencev. Če bi bila zgradba foruma drugače zasnovana, da ne bi listal med zapiski, ampak po datumu in imenu udeležencev, prispevki nesocializiranih oziroma problematičnih udeležencev ne bi bili moteči, ker bi jih lahko enostavno prezrl. V tej obliki se ne da. Druga varijanta je seveda postaviti svoj strežnik z administratorskimi privilegiji in problematične udeležence blokirati, ampak s tako stvarjo se je treba ukvarjati in vlagati veliko energije. Toliko volonterja pa na žalost zaenkrat nisem. Vidiš sodbo-nesocializirani posamezniki. A ti jih pa socializiraš s svojo razlago lastnega nerealnega pogleda na ta svet. Ta svet je v celoti prostovoljno asocializiran iz našega širšega galaktičnega občestva. To vedenje pa je za tipe kot sta ti in plesnamesecu preveč za vajino samovšečno sodbo. Blokirate se takšni noji,ki ne vidite dlje od svojih egoističnih in samovšečnih sanj- sami. Ko boste takšni SODNIKI 'nepolicani' dojeli,da ste prostovoljno sprejeli to zemeljsko igro življenja boste postali tudi strpnejši do sebe in do drugih,predvsem pa boste prenehali gledati na življenje zgolj s rožnatimi očmi ampak boste dojeli,da ste življenjsko odgovorni za celotno vesoljno življenje ne samo za zemeljsko in lastno. Samovšečni prostovoljno samopozabljeni noji smo vsi skupaj na Zemlji-jaz vsaj to vem,vidva še tega ne. Lp Alojz Žal mi je, ampak ne razumem kaj pišeš. Včasih sem se celo potrudil kaj prebrati, a kaj, ko ne razumem. Včasih se mi zdi, da v treh napisanih stavkih vsaj dvakrat sam sebi nasprotuješ. Zakaj imam takšne težave z branjem tvojega pisanja, ne vem. Verjetno sta najina svetova popolnoma različna. Verjetno je krivo, ker živim na zemlji z zemeljsko realnostjo, ti pa nekje drugje z drugo realnostjo.
|