Quote:če ti mojo razlago jemlješ za "izmotavanje", potem bodi pa še tok in squotaj, kje sem udarila po delavskih pravicah ... če je izraz delavček zate edino kar kaže "povzeto tovojem fotru" na moje "kao podcenjevanje", potem sorry v vaši naslednji generaciji ne bo evolucijskega preskoka na uporabo možganov ...
Veš, da se mi ne da brskat po tvojih postih, ki so mimogrede napisani visoko intelektualno, kar za nas, ki ne uporabljamo možganov itak ni razumljivo.....saj sem vendar tuna Calvo...
Quote:o moji gospodovalnosti, pa lahko sodijo le tisti, ki z mano živijo, tisti, ki pa je začel s pošiljanjem pod giljotino pa pač ne
Če tvoja vzvišenost ni opazila smajlijev, mi je prav žal, pa čeprav uporabljaš možgane
Quote:poleg tega, sem čist pripravljena priznati svojo neumnost, blontnost, lastni kretenizem, če tebi, Mirotu, loli ali t-ju uspe delavce v tovarni prepričat, da morajo od svoje plače, zaradi višje družbene koristnosti, šolnikom, sodnikom, in vsem ostalim debeloritim stricem, plačevati višjo plačo kot jo že itak dobivajo
A ne prepričujemo "delavčkov"?
Quote:to da imajo nekateri trdo kožo pa je zelo očitno, še posebej pa tist sivo skorjo okoli svojega možganskega pudinga ...
To je še ena od tvoj specijalnosti .....
Quote:jaz se tule pač ne bom sprenevedala, borba za pravice proletariata spet postaja legitimna zadeva, toda folk, ki dela v treciarnem sektorju (Miro in lola), oziroma folk, ki sploh ne dela a-la t, prvič niso proletarialci, drugič za proletariat bodo naredili največ, če bodo zaprli gofljo. Interesi proletariata in interesi družbenih pijavk tipa t in Mirota so si diametralno nasprotni. Miro in t zahtevata še več socialnih transferjev, ki se bo, če se bodo izvršili na račun povečanja davkov in posledično zmanjšanja plač proletariata... (iiiii-ha eviva comunsmo uber alles, ama najprej zame)
O tem naj presojata Miro in t...
Quote:kar se pa tvojega stavka o tem kako fejst punca je kao sinjeoka ... jaz bom smrtno odkrita ... Iga, jaz ti komplimenta ne bom vrnila ... o ljudeh, ki mi grozijo z giljotino zaradi uporabe kritičnega uma, si mislim vse najslabše....
Nisem napisal, da si fejst punca....napisal sem, da bi lahko bila....uporabljaj možgane za tolmačenje prebranega

Te pozdravlja Calvo.