Hehe, pri 20 letih sem se skoz kar vsepovprek fajtala z drugimi, pa jih prepričevala, da smo enaki in da je nepravično NEenakopravno obravnavati ženske...sem imela prav v jetrih tole, kar pošizila sem, bog ne daj, da je kdaj prišlo do kakega spora, jaz sem bla kar skoz na strani ženk loool.
Ko sem pa vidla, da ne morem sveta spremenit, sem pa utihnila in se začela brigat za sebe

Ker veste baš me boli, če so v našem Mercatorju zaposlene 4 ženske, stare od 35 do 55 let in so sprejeli enega 20 letnika v službo na pripravništvo in so tega mulota pol, ko je šla šefica v penzijo, povišali na mesto ŠEFA. Hvala bogu je ta mulo precej cartljiv na videz, verjetno dela tako,kot mu svetujejo "mame okoli njega", skratka, ko pride punca iz sosednjega bara, z občudovanjem reče: "Kje pa imate danes mladega gospoda šefa?A naj tudi njemu prinesem kavico?" Če nobena izmed starih izkušenih gard ne reče nič in je kao vsem vse kul,kaj bi pol jaz jezik stegovala. Pa čeprav je nespoštljivo do žensk z izkušnjami in prakso. One so njega učile, zdaj je pa on vodja.Očitno je to kul:)
Koruzni, na tak način,kot ti govoriš o ženskah, da se kakšna 'deklina' tud zate najde...in da za kaj drugga pa itak niso, kuhanje pa to...Glede na to lahko tudi ti pričakuješ enak odnos žensk do tebe, pač en dedec, ki jo lahko uštima, kakšnega resnega obravnavanja in zaželjenosti pa od nje ne moreš pričakovat. Pa mogoče malo glumiš, kako se kakšna najde,namreč, kar tako brez kakšne čustvene povezanosti pa ženske tud ne dajo seksat...Če bi res obvladal ženske in tu pa tam kero poseksal, bi se praviloma malo boljše spoznal nanje in ne bi imel tega mnenja. Torej verjetno lahko izbiraš samo med kakšno izmed okoliških kurbic,ki jim ni treba plačat.(ali pa)
Sicer pa mene mišljenje takih moških,kot si ti, ne moti več. Ker jaz trdno vem,da od mene ne morejo nikoli ničesar dobiti

, in torej lakho govorijo, mislijo in čutijo,kar hočejo, jaz s takimi ne morem bit čustveno povezana...S kakšnim od teh, pa imam kolegialno prijateljstvo (ne romantično) ker čutim in vem,da je njihova nejevera v ženske posledica nedostopne, nesočutne matere in se mi pravzaprav smili...Ne boste našli moškega,ki bi ženske pošiljal za štedilnik, čeprav bi njegova mama bla normalna, ga crkljala v otroštvu, mu bila v oporo in ponosna nanj. Čeprav mu tega,da se mi smili, nikoli ne bom povedala, ker vem,da noče pred mano izpast šibek - pazi, vseeno sem 'samo ženska' zanj, pred katero pa on nikakor ne sme izpasti ranljiv,to bi blo ponižanje zanj. Mogoče pa se kdaj zgodi čudež in se ti bo vera v ženske vrnila,ko te bo kakšna znorela in boš pozabil na svoje predsodke,ker to so navadni predsodki.

Sem jaz tud mislila,da se človek ne spremeni ali pa težko, pa sem vidla pol,da čas vse odnese in se napravi prostor za nekaj novega. Ker zdaj samo mučiš sebe s tem,nihče ni robot.Na srečo je vse prehodno, prepričanja se menjajo, včasih v naše dobro.