wunmi wrote on 12.02.2005 at 11:27:08:Odlomek iz knjige zveneče cedre tajge
"človeštvo ni slabo, toda mehanizem temnih sil, ki zatemnjuje duhovnost in povzroča nizkotno telesno pohoto, je zelo močan.Ljudem prinaša nesrečo in trpljenje. Deluje preko žensk, tako da izkorišča njihovo lepoto. Lepoto, ki je namenjena temu, da v moškem poraja in podpira duha pesnika, slikarja, tvorca. Zato pa ženska mora biti čista. Če ni dovolj čista, začne poskušati pritegniti moškega z lepoto mesa. Z zunanjo lepoto prazne posode. Tako ga prevara in zaradi zavajanja tudi sama vse življenje trpi."
"Kaj smo torej dobili?Človeštvo v tisočletjih obstoja ni zmoglo premagati mehanizma temnih sil?Torej je ta močnejši od človeka.Ni ga zmogel premagati, ne glede na opozorila tistih, kot jim praviš, duhovnih posvetiteljev? Ali to pomeni, da ga je nemogoče premegati? Ali pa je mogoče, vendar ni potrebno?"
"Mogoče ni nujno. Obvezno!"
"Kdo to lahko naredi?"
"Ženske! Ko bodo zmožne razumeti Resnico in svoj namen. Tedaj se bodo spremenili tudi moški."
"Ne Anastazija, to ne bo držalo. Normalnega moškega bodo vedno vznemirjale lepe ženske prsi, noge,...Posebno , kadar je na službeni poti ali na dopustu, daleč od svoje prijateljice. Tako je svet urejen.In tega nihče ne bo spremenil, predrugačil."
"Jaz sem to naredila s teboj."
"Kaj si naredila?"
"Zdaj se ne moreš več ukvarjati s tem pogubnim seksom."Strašna misel me je zadela kot električni šok in začela izganjati iz mene čudovito čustvo, ki se je porodilo ponoči. "Kaj si naredila Anastasija? Kaj?Sem zdaj...Sem torej zdaj...inpotenten?"
"Obratno, šele zdaj si postal pravi moški. Le navaden seks se ti bo doslej upiral. Ne bo ti prinesel tega, kar si tokrat izkusil, to bo možno le v primeru, da si boš želel otroka in da ga bo tudi ženska želela imeti s teboj. Da te bo ljubila."
"Ljubila?Toda pri takih pogojih...se lahko to v vsem življenju zgodi le nekajkrat..."
"To zadostuje za srečo do konca življenja, Vladimir, verjemi mi.Saj boš razumel kasneje boš začutil...(beri knjigo)
Se najdeš kje?
To be or not to be?!.
Lep dan želim!
Uau, ej.... ful lepo....nisem vedela, da se da stvari tako krasno ubesediti...
Si želim , da bi to prebralo čimveč ljudi, predvsem takšni, ki "radi fukajo kamele, ker jim je to rajc".
Lilith (ki se opravičuje zaradi vulgarnega izrazoslovja, gre namreč za citat iz nekega drugega threada)