glede na to, da se je tole znašlo v mojem Im boxu in da sem zaprisežen hate speach maker, si zadeva zasluži objave ... in ker sem izredno liberalna, za konsenz nisem zaprosila avtorja prispevka... ga bom pa dala tudi na the best of ... (dotičnim osebam, ki jih zadeva tangira pa bom sporočila tudi ime avtorja, če jih bo to zanimalo)
Uh, saj ne vem, kaj mi je, da ti pišem. Zgleda sem za trenutek izgubil prištevnost.
Sem opazil, da te je malo zbodel siajin komentar o tem, da bi lahko ti imela Hate Speech School.

He he, zelo dobro je zadela point. Ne vem zakaj se temu čudiš, kajti če bi malo prebrala svoje lastne poste zadnjih nekaj tednov (ali celo mesecev), bi videla da iz njih veje neizmerno sovraštvo. Do vsega, do celega sveta. Sovraštvo do moških. Sovraštvo do žensk. Sovraštvo do družbenega sistema. Sovraštvo do tistih, ki seksajo drugače kot ti. Sovraštvo do sistema sociale. Sovraštvo do... you name it.
Sovraštvo, sovraštvo, sovraštvo, da se kar cedi že po mojem monitorju navzdol, vsakič ko kak tvoj post slučajno zaide na moj ekran.
V tvojih postih se vidi, da ne izražaš le nestrinjanja, ampak se prav vidi, kako se z užitkom predajaš temu sovraštvu. Kot da zjutraj komaj čakaš, da lahko prideš na forum in začneš pizditi čez vse. Saj ne rečem, sovražiti z užitkom je dober filing in ti zgleda to obvladaš v nulo.
Kar me ne moti, le smešno se mi zdi, da kako si potem začudena, ko ti nekdo reče, da bi lahko imela Hate Speech School.

Aja, pa še nekaj o kao kvaziliberalni golazni (al kako si se že izrazila). Liberalnost v seksu ne pomeni 'u, dajmo pofukat kamelo zato ker je to možno!'. Liberalnost pomeni le 'U, dajmo pofukat kamelo, ker nas to rajca!'. Takšni se pač ne ustavijo, če jim zapaše iti v troje, a ne? Le zakaj bi se? A to ne pomeni, da pofukajo vse kar leze in gre. Tudi oni imajo svoje želje, zahteve in filtre. Kar pomeni, da tvoja prijateljica bi že šla v trojček, a ne v kakršnegakoli. Mogoče hoče samo trojček z dvema tipoma? Ali pa mogoče še z eno žensko, a noče da bi ta ženska bila ti. Kar jo, resnici na ljubo, kar razumem - težko si predstavljam, kdo bi sploh hotel imeti trojčka s tabo. Saj veš kakšen point hočem dati, a ne? Če nekdo noče seksat v troje s tabo, še ne pomeni, da ni resen v svojih namenih glede skupinskega seksa. Prej nasprotno, dovolj dobro ve, kakšne osebe hoče. Oz. kakšnih noče.

Hate Speech School...

Ta je pa res dobra, toliko bolj, ker je prišla od siaj... he he...
plus ... avtorja naprošam, naj mi pojasni kje katerokoli kolegico vabim na skupinski seks, oz. kje pravim da je fukarija z živaljo liberalizem/neliberalizem ...