ixtlan wrote on 13.12.2004 at 01:45:49:1) Da se vrnem k bistvu - priznam, 100% sem kriv, da sem tak kot sem in da komuniciram z okoljem tako kot komuniciram in se hkrat zavedam, da ima moja komunikacija določene posledice... ampak te odgovornosti mi ni problem prevzet (kle niti ni izbire, dobiš jo v paketu s svojim obstojom) in se jo tut zavedat.
2) To se preživi. Najhuje je, da veš, da nekaj ne delaš prav, pa to kljub temu počneš, da zavajaš, manipuliraš, lažeš...to so vse izdaje samega sebe in hkrati univerzuma. In tega je ful preveč...bi blo nujn treba zreducirat in s tem bi svet postal bistveno boljši.
Hmmm...tok misli pač. Če ima kdo kaj zanimivega za dodat, please...
mjčkn (velik) off topica, pa vendar..
sm mal oštevilčla, da se bo laži zastopil.
S točko 1) se strinjam- na veliko. okolje je kakršno pač je, na teb pa je, kakšn boš ti iz tega okolja 'vn prišel'. To da isto okolje drugače oblikuje dve različni osebi je brezveze ponavljat! O prevzemanju in zavedanju 'krivde' -pa vsaj pri meni- je odvisno od tega kolk se sam seb smilš-jz se en dan bolj, drug dan manj

2) me je pa zadela... sicer ne vem v kakšnem smislu, si ti to mislu, ampk jz sm si to interpretirala na način, ki je meni zelo blizu

pa da ne bo pomote se mam (in predvidevam, da sm) za pošteno-zavajat, manipulirat in lagat ne znam.. tako početje (da nekj delaš, klub temu da veš, da je narobe, da ni zate, da te to ne veseli) ful rada primerjam z rojenimi levičarji, ko jih starši prevzgajajo v desničarje. Tok truda ulagajo v to, da se naučijo tok lepo pisat z desno roko, ko bi pa s takmu trudm z levo roko že pravi umetniki lahko ratal ??? Mene sicer niso prevzgajal v desničarko (baje je po tanovem tist k piše z desno roko desnični 8)), rada pa jih obtožm, da so za nekaj takih mojih početij krivi oni! pa da me ne boste napadl, da oni tko niso krivi (kar tudi niso!!!) -jaz to vem, ampk sej pravim-odvisno od dneva, kolk se msilm sama sebi!
Enivej, hvala, da si me opomnu, na nekj o čemr večkrat razmišlam zadne čase.. zdaj bo pa že nekaj na tem, da se morm u red spravt in določene stvari u živlenu nehat počet 8) (sam pol je tukj še tisto udobje v že utečenih vzorcih, ampk jz se tolažm, da če vsaj priznam, mi je pol oproščenega)
eh pa je biu namen ne pisat o men, pa sm se ujela... again
LP