Q. wrote on 12.08.2004 at 01:19:41:Mene zanima predvsem TO, kaj mi je
Ne znam iskreno odgovorit al pa sem že, pa sem med dolgimi litanijami to spregledala.
Pišem zelo malo smiselnega, pa je - mislim že tko malo...No ja, saj se sam men ne da mislit. Sorry...
Pa kj o seb, zase - tisto prvo osebno.
BO!
BOM ENA oseba, pa bom ZASE zdrava!
Jz priznam, da nisem.Če bi realno gledala na svet, bi ugotovila, sa sem prazna v sebi.
Je realno misliti al vedet, da sem neko pravljično bitje in to lahko počnem
Tkole je:
res mi je vseen kdo se pod tem P/G/ostom logira in piše uničevalne poste Sebi v škodo.!!!
Energija vsega tega se slej ko prej Vrne...Neverjetno kajne.
Sam po vsej logiki, katero premore moje srce je tale oseba: Exo!!!
izkoristil si moje zaupanje, s tem sem prepoznala slog tvoje pisave ...ko iščeš sled spoznanja se uči in ne pametuj drugim!
To lahko povem tud zase, sam v drugem stilu

Res si bolnik! Pa oprosti, kar povem sedaj z razuma, ker nimam srca zate !!!
Se pa podpišem pod vse tvoje poste pod gostovim imenom kr_eten ker je v njih, VSEHHHHHH, toliko resnice o tebi, da Je ne Zmoreš kot PRAVA oseba sam sebi priznati, potem pa trosiš Kot gost - kao da te ne bomo prepoznal...
Ej, prov mal mi je tud mar KDO v resnici Sploh SI!
Svoj del življenja si bomo popravljali sami - vsi in tudi ti, pa iščemo le toplo besedo in zavetje, ker ga v danem trenutku ne dobivamo... !!!
Tle pa nam ti vrneš znova tisto zaradi česa smo tle!!!
Cool al ne zate nizkotno početje, s katerim se boj tvoj smeh kmalu prevalil na stran ...

Vse se vrača vse se plača.
Vilma je mela prav zate!!!
Mimogrede; Who is that girl. Im sure she is like U. And in the past - i triied to find ure soul, but the devil must of have it

and stil has