jest morm rečt da se nism vestno udeleževal debat, ki so za mene samo tastotič ponovljene ene in iste blodnje - samo zavite v drug ovitek
ampak
*precej članov foruma ne sprejema tistih, ki opozarjajo na zgoraj omenjeno destruktivno vedenje*
kle se morm pa ustavt
in rečt: ne vem sicer če je to tko, ker nism 'drugi', se mi pa hudo dobr zdi;
ne gre se za nesprejemanje, gre se bolj za nestrinjanje z načinom kako naj bi to (vedenje) odpravili in hkrati ali to odpravljati sploh (da ne govorim o omejitvah ki bi se zgrnile nad nas uporabnike, če bi se to spravili odpravljat sistemsko), če pa se tisti, ki jih to moti, še vedno niso naučili, da če jih to moti, da je to _njihov_ problem, problem o katerem sicer na rabimo nujno razpravljat, je pa dobr da se ga zavedajo (in s cajtom kej naredijo v tej smeri).
ker ... to zavedanje, to omogoči tistemu, ki je bil do takrat nesprejet (tisti prvi, zaradi katerega se je opozarjanje zgodilo in s katerim se precej članov sicer strinja, s sankcijami pak ne), da postene sprejet in s tem dobi vse predispozicije, ki jih v okolju rabi da se spremeni. sam mora narest še čisto malo ... ker ga okolje podpira.
marsikdo, ki se bo potrudu text razumet, ga bo z lahkoto aplayu na čist živeče uporabnike foruma in še koga ki to več ni (vsaj piše več ne) ...
tko da ... če je lilith mislila konkretne ljudi s tem, naj s konkretnimi ljudmi to nadaljuje ... ne pa tega aplayat na ... bom reku ... pod-skupino foruma, ki promovira brezpogojno ljubezen (ki je tud vseobsegajoča) ...
in je nikomur ne vsiljuje ...
dobre si skupi zložu

*toleranca do nasilja je nasilje najhujše vrste
sem sodi tudi kvazi sprejemanje*
verjamem da kvazi sprejemanje sodi v nasilje, karkoli ti kvazi že predstavlja.
če ti kvazi predstavlja človeka ki je na poti tja kjer 100% sprejema = ljubi vse ... pol pa tud prov ...
ampak
men se je od vedno šlo za neki
sm najdu mlin - na veter - ga mal poštudiru ... in precenu da ga lahko sesujem ...
in pol sm se spravu nanjga ... in ga sesu ...
zdej, če bi se jest kot tak hotu spravt na mlin po imenu nasilje - bi preprosto, vidu da je prevelik in da pri odpravi le tega nimam kej dost za delat - sam.
sm jest dal to obdobje, obdobje opozarjanja na naslije čez leta 2002 pa 01 ... pol sm vidu da je to brez veze ...
in začel prakticirat ne-nasilje ...
in sprejemat tiste, ki so nasilni ...
ne jih več sovražit, ne jim želet slabo ...
zdej ... zakaj?
sm pač dubu znanje in ko znanje imaš se reči mnjogo hitreje začnejo manifestirat. z znanjem lahko manifestiraš tud 'napačne' stvari ... noben problem ...
ti ljudje ustvarjajo probleme, tisti ki so znanje dobili zavoljo odprave ega, zavoljo njega razumevanja ... pa se niso odpovedali egu ...
U can not change the world
but
U can change yourself
*Tisti, ki "verjamejo" v vseobsegajočo ljubezen, to svojo "ljubezen" izražajo zelo selektivno in imajo pri tem precej čudne kriterije.*
ni nekih kriterijev
kriteriji pri ljubezni so intuicija
intuicija se z nami ki smo se predali in smo orodje v božjih rokah dostikrat poigra ...
in mi se igramo ...
življenje je igra ...
ja vesolje se gre experiment
11:06 6.6.2004
preizkuša a smo se kej naučil al nč
kot celota in kot posamezniki
nekateri se pač niso nč dost še naučil
niti definicije sprejemanja ...
kaj to sploh je ...
pa čist osnovna stvar je
ccccc
kreden čeprov ti je brezveze karkoli pisat; vseeno;
včeri si joku naj andresa prpravm do tega da ti bo nehu pikat. se ti zdi da _ti_ pika? zakaj ga pikaš nazaj ... že prej sm ti to hotu napisat. tadrugič isto stvar pa res morm a ne ... prosim razlož mi to situacijo ... kako naj ti bo želja izpolnjena, če pa ti ostalim ne držiš obljube ...
mislš da je vesolje slepo?
pa želja ti je bla izpolnjena ... vsaj jest nism zasledil da bi ti andres nabiju, ki si ga izpostavu kot edinega ki v tebi vzbuja tak neverjeten odpor, da ga moraš dat ven iz sebe, čene bi te kr razgnal ...
z moje perspektive si vesolju dolžan še eno uslugo ...