en_bk
|
Moje pojmovanje Ženska je najlepša božja stvaritev /dejstvo je, da bi lahko ustvaril tudi bolj popolno, a dejstvo je tudi, da je ni/, je darilo, zato je potrebno z njo tudi tako ravnat Seks sam po sebi je najlepša oblika komunikacije moškega z žensko. Seks kot del spolnosti med dvema, ki ju povezuje iskrena ljubezen, pa je pika na i, je element, ki zaokroža odnos, mu daje polnost, celovitost, trajnost. Kakor je partnerska zveza pravzaprav zavestno garanje, je tudi spolnost (s seksom), kot njen element, nekaj, kar je potrebno zavestno negovati. Nobena ženska ni frigidna. Bebci so moški, ker se v svoji samopašnosti ne potrudijo, da bi spoznali njeno psiho, njene sanje, njene želje, njene potrebe, ker ne vejo niti, kako žensko telo deluje, ker nimajo domišljije, ker ne znajo počassss, ker je zanje seks le noter pa ven, ker jim je pomembna le lastna potešitev /ne vsi/. Zato je seks z neznancem običajno klavrna zadeva, zato je seks z ljubljeno osebo žalostna zadeva (prevečkrat). Biti mlad, sam, nevezan in ne seksati, ker nisi zaljubljen (velja za Exota in vse mlade moške) in misliti, da ko pa bo ljubezen, bo pa tudi lep seks, kar sam od sebe...je zgrešeno /moje osebno mnenje/. In še eno moje osebno mnenje: žensko naredi moški; lahko ji razkrije lepote seksa, lahko ji ga priskuti za vedno.
|