exorcist wrote on 06.04.2004 at 12:24:06:Andres, tebi se niti sanja ne, kako prefrigan sem jaz. Čisto komot, poznam dosti žensk samo preko chata ali tule na forumu, pa mi je čisto jasno kam pes taco moli. Pa najsi še dela za tako dobro, milo, pa nedolžno, ponavadi so take najhujše, ki delujejo oziroma zgledajo mirne, ker skrivajo npr. celotno svojo zgodovino. No, ampak tukaj imaš večina starejših dam, tam okrog 28-35, kar pa zdaleč niso moja ciljna skupina, držim se nekega principa, starejše nikoli, če so mlajše na dosegu, niti ne poznam ene samcate v teh letih, ki bi ustrezala in zadoščala mojim kriterijem, to je hočeš nočeš prestaro, pa predelano, izdelano, preizkušeno, naturirano, reciklirano, ne vse, ampak takole mi pravi "female-detector", pa me to nič ne moti, to je njihova osebna stvar, moti me to pretvarjanje, da se nekatere nekaj delajo, pišejo pocukrano, neresnično, ne iz sebe, a nobena se ne drži tega ali pa raje molči, ker se sramujejo ali pa se jim fučka.... Naj pove, kaj je in kdo je, ne pa da se pretanjeno skrivajo svojo pravo bistvo pod kopico leporečnih besed, to so tele lisičke, o katerih ti govorim ves čas, ki pa me na srečo nobena ne preslepi... Takoj vidim žensko iz kakšnega testa je narejena, kako se obnaša, kaj govori itd., ločim pošteno od nepoštene, ampak treba bit pozoren pri prebiranju in ločiti pleve od zrnja.... Sorry, Andres, jaz se tega držim, kar so me doma učili, ne pa tega, kar mi tukaj nekateri solite pamet, pri čemer pa vas je več kot 1/2 ločenih.... Očitno se vaša strategija ne odreže najboljše v splošnem!
Exo, a to so te tudi doma učili, da nesramno provociraj ženski spol. A so ti doma rekli, da sprašuj, če kdo rad grupno sexa?
A te niso doma naučili, da življenje prinaša marsikaj? In da lahko nekaj sklepaš, oz pametuješ o nečem le na podlagi izkušenj?
Ti bi pametoval o sexu, pa ga še izkusil nisi.