Devi wrote on 09.04.2004 at 11:41:09:hvala exo

sam meni 'neoporečnost' nikol ni bla vrednota, meni daje ravno moja 'oporečnost', realno podlago za to, da znam videt, cenit in ustvarit z nekom nekaj, kar je dobro.
če bi bla še vedno taki naivni lolek kot pri 16ih, bi blo moje življenje bolj bogo
verjetno ne razumeš, da dajejo ljudem ravno take izkušnje priložnost, da se učijo, da rastejo in da se mogoče en dan kot bolj modri ustavijo pa kvalitetno zaživijo
ti pa ne moreš določat ljudem, kdaj jim je teh izkušenj dovolj in kdaj bi mogli nehat jih nabirat
Hja, to pa se mi zdi žalostno in zelo plitko razmišljanje, če verjameš, da bi kaj izgubila, če ne bi pri 14 sexala, da nastavljaš plahto po vetru in poslušaš druge, namesto da bi prisluhnila svoji notranjosti..... to je zgolj prilagajane, o čemer govoriš, in to je ravno tuga, velika tuga.... hočeš nočeš, sodeč po tvojem pisanju, čeprav se mi za odtenek zdiš nekoliko bolj umirjena od ostalih deklic, vidim da sodiš "mednje", v grupo, da se pravzaprav pustiš, da ti drugi solijo pamet, ali pa morda niti tega ne veš..... sem mislil, da si kaj boljša od drugih punc, ampak sem se zmotil, saj vidim le eno in isto plat kovanca.... ti pa le bodi ponosna na svoje bogate izkušnje, ti lahko prav pridejo, če verjameš..... vidim, da ne misliš s svojo glavo....