Mae wrote on 01.04.2004 at 21:28:20:Energetska transformacija navzgor po čakrah, ali to pride z leti kot si razložil ali kako drugače, ker je veliko ljudi, tudi starejših, ki se mi zdi, da so še vedno na nižjih nivojih. Al se pa to men samo zdi.
Obdobja ti dajo priložnosti skoncentirirane na določeno čakro. Koliko jih izkoristiš, je pa seveda tvoja stvar. Včasih, če je namen duše tak, pa se ti dogajajo stvari tako, da nimaš kaj dosti izbire.
Mae wrote on 01.04.2004 at 21:28:20:Če se vrnem na rdečo nit teme. Torej nekdo, ki živi iz nižje čakre, sploh nima pogojev, da bi te razumel, če pa ob tem ni destruktivnem, mu lahko celo ista situacija služi za lastno napredovanje. Torej je vse ok.
Jp. Razume te sicer lahko, samo mu tema tvoje čakre še zdaleč ni tolk pomembna kt pa teb. Zanj je potem načeloma uredu, če imaš ti njegovo trenutno čakro že "razčiščeno", zate pa ne tolk zlo fejst (saj zame ne). Mislim pa, da obstaja možnost, da je vrstni red prehajanja iz čakre v čakro lahko tudi drugačen (indigo otroci in generacije, ki še pridejo) - v skladu z nameni duše.
Mae wrote on 01.04.2004 at 21:28:20:Pa spet nazaj na pot resnice. Tudi v razmerju moraš biti jasen in resnicoljuben. Če imaš dva partnerja obenem, se moraš v imenu jasnosti in resnicoljubnosti opredeliti za enega, da si lahko le s tem tudi odprt, iskren in izražen. Neopredeljenost enega od partnerjev ovira tudi izraz drugega, ker je tudi drugemu to v breme in je zadržan v polnem izrazu. Izbira med dvema, jasni izraz, Love. Tudi izstop iz razmerja je neke vrste izbira med dvema.
Ja, res je. Za nekaj je nujno treba bit opredeljen. Saj v resnici vedno tudi si. Mogoče samo jasno ne izraziš (sebi in drugim) svoje opredeljenosti.
Da se ne moreš opredeliti za enega partnerja, je lahko res, ampak je potem nujno res tudi, da si opredeljen za nekaj kar ti ne omogoča neke prave izbire med partnerjema (kar v svojem bistvu niti ni narobe). Torej neka višja opredeljenost, ti onemogoča, da bi rekla to je pa to. Za to odločitev bi pa dala roko v ogenj. Opredelitve so lahko tudi zajebana stvar. Včasih je boljš, da se ne opredeljuješ preveč

in storiš pač tisto kar čutiš.
Navidezna neopredeljenost res ne more dobr vplivat na partnerja. Res pa je tudi, da lahko v resnici vsak vpliva le nase. Podobno je z motiviranjem. Nekoga ne moreš motivirat, lahko ga spodbudiš, da se motivira.
No, skratka, smisel je še vedno v jasnosti in resnici. Da zaključiva ta cikel... če ni to začetek novega?

Pa ponavadi se je potem res boljše odločiti ali za enega ali pa za nobenega, ja... Razen, če imaš drugačne interese. Potem je edini pogoj spet jasnost in resnica. Vse poti po mojem mnenju vodijo sem.
Samo na podlagi jasnosti in resnice, lahko dobiš jasen in resničen feedback po katerem se orientiraš - seveda v primeru, da dobiš feedback od jasne in resnične osebe. V vseh ostalih primerih dobiš popačeno ali celo drugačno sliko. Razen, če natreniraš (100%) videti skozi laži in manipulacije... to je pomoje kombinirana izkušnja pete in šeste čakre. Spet me je zanesl.

če so pa tok povezane teme...