Do nedavnega sem mislila, da brez prve iskre ne more nastati ogenj, toda ko je zgorel senik pri bližnjem kmetu, sem se naučila tudi, da slabo posušeno in pospravljeno seno, ki začne gniti v zaprtem prostoru, lahko povzroči pravo eksplozijo - razdejanje.
Tako da sex brez ognja ... hm, kako to sploh deluje? Me je tole dobesedno na stol pripopalo:
Kontesa wrote on 19.05.2004 at 09:54:46: To, da v spolnosti nikoli nisem uživala, sem jemala kot nekaj normalnega. Sem pač mislila, da je z mano kaj narobe. Da me spolnost preprosto ne privlači.
a se ti zdi, da je res normalno to, da v spolnosti ne uživaš?

Ali je res normalno to, da si nenormalna, ker te spolnost ne privlači ....?

Seveda ne .... ti je življenje kar samo dalo odgovor, da si čist normalna ženska, ki je sposobna uživat v svoji sexualnosti
Torej ni nič narobe s tabo. Mogoče to, da vstrajaš z napačnim moškim?
Glede na to, da te ni nikoli glih rajcal ... zakaj sta sploh pristala skupaj?
Jaz sem se v odnosu do ljudi naučila nekaj, de je komunikacija stvar vzajemnosti ... akcija-reakcija, ne pa zgolj pasivno poslušanje in sedenje na ušesih

. Komunikacija naj bi v nekem normalnem odnosu popravljala in odpravljala probleme ...
... mi je 1x nekdo rekel, da je razlika med pasivnim poslušalcem in steno to, da stena vsaj pri miru stoji in ti kontre ne udari ... beri ne govori eno in počne drugo
materializem v zakonu ... neki relativno varni in zdravi ekonomski temelji morajo bit ... absolutni materilaizem pa je suženjstvo precej grozovite vrste ... zdaj ne vem ... kje sta z možem , ali temelje še ustvarjata ali sta pri strehi ....
vsi namreč niso sinovi/hčere bogatih staršev, ki to otrokom prinesejo na pladnu, nekateri se morajo pošteno potruditi