Quote:Kaj ni Bog ali pa Hudič nekaj kar je ustvarila zavest? Torej moramo , da bi spoznali boga najprej spoznati svojo lastno zavest. Da jo spoznamo moramo svojo zavest popolnoma umiriti, ne prisiliti v tišino, kot to učijo razni guruji. Umiriti zavest, pa je umetnost in ne poznam tehnike ali metode, ki bi ustvarila to tihoto. Zatorej se popolna umirjenost zavesti rojeva samo s preučevanjem delovanja metod in tehnik.
Sorry, but wrooong in the " first place " , ...

Drugače si dobro nadaljeval, vendar si zgrešil že " v osnovi "

. Uhh, kako dobro bi ti šlo, če bi še "štartal" dobro
Torej, poglejva ;
Bog je ustvaril našo zavest ( z nami vred ) , in tudi prvega Angela, Luciferja ( Nosilca Luči = Satano ), ki pa se je pozneje pokvaril ( degradiral ) v hudiča vseh hudičev , in iz imena Satana dobil ime Satan
+ that' s how it was there

, at that times

, llloooooooooong ago

To je "malo drugače", kot pa si si to lahkomiselno domišljal ti

.
Poetu , ( ki ne ve svojega "dolga" ) , pa za1x tukaj ne bom odgovarjal, pa ne zaradi njegovih "sočnih opazk", ( meja moje užaljenosti je precej visoka

), ampak, preprosto zato, ker noče ( ni dovolj sposoben ) razumeti teh mojih enostavnejših razlag, katere podajam in me je enostavno " škoda", da bi zgubljal energijo + čas , za take + njemu podobne

.
Precej "mladih" duš je tukaj, ( na tem forumu ) , in, nekatere pač še potrebujejo čas " predhodnega zorenja " , preden postanejo doumljive za višje resnice

.
Torej, ga bom pustil v Božji Ljubezni, ki je usmiljena z ubogimi brati, dokler ne pride čas za vsakega

So long, ...

Boštyx + Good Spirits from God