Tle tole še kar laufa. Jaojjjjjjj.
Vegetkoti in Krvavi mesojedci, v boj in krvavo klanje, ihaaaaaaaa..
Jasno je, da meso treba jest. Kdaj kako ti pokaže življenjska situacija. O tem sem že par let nazaj pisal. Pa bom ponovu, kar se bom spomnu, ker se mi zaradi vaše lenobe ne da iti v arhiv. Koga zanima bo že search vklopu.
Dejstvo je, da je Jezus po bibliji naroču učencem, da gredo in mu pripravijo jagnje za zadnjo večerjo (po nekih iha ha virih, naj bi bil on vegetarijanec).
Dejstvo je da "manje" razvita plemena (ameriški indijanci, afrika, avstralija, kitajska,...) jedo meso, pa majo precej večje sposobnosti, si upam rečt, da tle na forumu ni nobenga, ki bi enga njihovga šamana prekašu.
Dejstvo je, da bi mnogi ljudje, cela plemena pomrla, če bi čakala da kej iz zemlje, puščave, večnega ledu zraste.
Dejstvo je, da Eskimov nebi bilo več, če bi jedli ledene kocke.
Dejstvo je, da fanatično zagovarjanje ene ali druge poti, privede do takih brezplodnih debat.
Natolcevanja, da meso vzbuja agresijo, so čist bolana in izkrivljeni umi zapriseženi umi vegetkotov, so bolj agresivni kot en umirjen zavaljen mesojedek pred TV-jem s piksno piva. Vsaj mir da, in s tem strpnost kaže. Kaj bo z njim je pa čist njegova briga.
Moja izkušnja potrjuje samo to, da moraš to čist sam začutit. Tudi o tem sem že pisal, zato mam dost. In zdele sem zelo nasilen, najbrž ker letos nisem še poštenega dunajca pojedu.
Sam ga tud ne bom.... ihaaaaaa
In privošljivost na bolezni sars in ptičje tuberkuloze in opičje kolere (stojci), ima podobne smernice z našim Slovenskim vzhodnim usranim delom (desno od Ptuja, vir Komat). Kjer rastejo lepe bilke, z velikimi vsebnostmi fungicidov, pesticidov, drekocidov, šitocidov. Tko da prosim fanatiki ene ali druge strani, peace.
Ne vem, a se blaznost dogaja, al ne "znamo" preprosto pogledat okrog sebe, kjer ležijo vsi odgovori.
Je pa res, sem se zdele spomnu, in to me je spravlo v smeh, ko sem jedu za malco pizzo (vege, da naum koga spet iztiru), je kelner kake 50 cm od mojih oči nesu klobasico. In je res zgledala, kot bi nekomu iz tazadnje padla....
In to je živa resnica, mam verodostojno pričo.

ihaaaaa
P.S. Človek ima najvišjo vibracijo v sebi. Vsa ostala bitja, nam znana, imajo nižjo. Človek sam lahko sam sebi vibracijo viša ali niža. Vse ostalo mu le pomaga, vendar lahko vse z lastno voljo in močjo stori sam. Čisto sam.
In prosim ne spet teorij o vesoljcih, ali teorij iz knjig ali nekih blah blah. Praksa o sebi naj govori. Ne pa kaj piše tam in tu.
Povej kaj sam občutiš, kako ti gre ko ješ meso, zeljenjavo ali sadje.
No jest zadnje cajte jem precej zelenjave in rezultati se že kažejo .... ihaaaaaaaaaaa ihaaaa ha