on 27. Feb 2004 at 07:22, A. wrote: nimaš prav velik možnosti, da zmagaš vzorce, četudi se nekje izogneš ga drugje dobiš, razden na ta način se da dojameš, da se naučiš.Kaj že to pomeni? aha, da prav narediš oz odgovoriš.
on 06. May 2004 at 11:50, DaBi wrote: Svoj life maš, in živi ga kot ga TI hočeš, le zakaj bi se oziral na druge, se prilagajal, ..le zakaj bi gledal kaj si bo Micka mislila o tebi? Zato pa te zeza vse okoli tebe Exorcist, ker se oziraš kaj si drugi mislijo o tebi, se jim prilagajaš, ne delaš tega kar je tebi všeč ampak delaš to kar drugi pričakujejo od tebe, al pa ti vsaj misliš da pričakujejo, ..jebe te ker bi jim rad ugajal.
Pusti druge, začni živet. Začni živet.
on 12. Jul 2004 at 20:12, 2227 wrote: (Jaz sem zadnjič gledal StarWars, pa ne razlagam zdaj o medgalaktičnih potovanjih.)
on 23. Mar 2004 at 12:31, X wrote: Ej, kateri kreten je spet znameraval sneg? Mamicu vam.
12:56:34 [xabaras] gogi>; saj se ne kregamo, to se samo prijateljsko koljemo v hrbte. prijatelji to pocnejo, ves
on 20. May 2004 at 13:54, X wrote: Osnovno pravilo internet bontona: ko sporočilo napišeš, ga preglej in popravi slovnične napake, in preden ga pošlješ, ga še enkrat preglej in popravi slovnične napake, in ko je objavljeno, ga še enkrat preglej in popravi slovnične napake.
on 17. Jun 2004 at 09:29, X wrote: Kakorkoli že, v bodoče še naprej pričakuj, da se bom občasno obregnil ob to.
Ko se bom nehal, to pomeni, da mi tvoji posti niso več zanimivi.
09:52:44 [Marjana]>[xabaras] zanimivega? pač zdelo se mi je nekaj, česar se ljudje ne zavedajo vedno... da če se odzoveš na njihove poste, to pomeni, da jim daješ pozornost, da ti nekaj pomenijo
on 14. Apr 2004 at 07:56, goinup wrote: OK, KDO SI TI IN KAJ SI NAREDIL Z EXOTOM?!!!

!!!??!!!
on 09. Oct 2003 at 15:02, Kali wrote: A tok trpet še naprej, sam zato, ker se ubogim, pocukranim tipom gnusimo zarad dlake ali dve več

Evo, še dobr da sm vsaj brez dlake na jeziku, me vsaj neki rešuje , a ne?
on 10. Aug 2004 at 08:24, Kali wrote: otročje igrice lol se točno vidi kok mate eni preveč časa... škoda, da ga ne znate porabit za kaj koristnega...sicer pa, če bo kdo kje zarad tega zrastu, svaka vam čast :1
on 21. Sep 2004 at 12:49, Kali wrote: nameravam legalizirano konoplo!!!! v vseh pogledih!!![/B] dost je blo prohibicije, 100 let je trajal, da so zjebal vse! Nazaj izdelke iz konoplje in smo rešeni!!!
on 01. Nov 2004 at 11:53, Kali wrote: včasih so se še mož pa žena vikali, oz. so se onikali, pa tega ni tolk dolgo nazaj.... si predstavljaš, no? o gospa, mi ga lahko prosim mal potegnete? (da dam mal pohujšljiv primer, čeprav več al manj vsi to počnemo lol)
on 01. Nov 2004 at 11:24, Kali wrote: tko da ni vse za vse, še enkrat poudarjam ....
on 17. Nov 2004 at 05:34, Kali wrote: včasih človek tud šele postane na kaj alergičen? al si pa kaj druzga fasala... kaj pol sploh kle sprašuješ

hitr k doktorju