sinjeoka wrote on 19.01.2004 at 16:23:33:Ko izgubiš borbo merjenja moči argumentov se zatečeš k argumentu moči (in napadeš). To ni družinska "sprogramiranost", to je šibkost.
Tudi pes napade samo takrat, ko se počuti ogroženega. Torej čist naraven odziv.
Zakaj se bojiš ženske seksualnosti in posledično težiš s tahometri? Ker se bojiš da boš odpovedal kot moški? In da se bo ob tem spomnila in te primerjala s kakšnim prejšnjim...in boljšim?

Se zato tako zaletavaš v Andresa, ker je tvoj antipod in v svojo moškost ne dvomi? In ga zato poskušaš diskreditirat?
Marketing je ena zanimiva znanost o tem kako druge zavesti tako daleč, da nas vidijo v lepši luči... In za to obstajata dva pristopa...samopromocija in bahaštvo...ali pa zatiranje drugih...
...tvoje "vrednote" so tu samo krinka....
kot sem 1x že povedala...tale tvoj figt z Andresom ni nič drugega kot thingy fight
Sinjeoka, pa ne na pamet, nič na pamet, zato so knjige. Ne na blef! Kdo se boji ženske seksualnosti, jao kak bi jaz tebe! Od kod si pa to pobrala, mogoče iz SP? Kje sem pa to napisal, po čem to sklepaš, a me poznaš, da lahko rečeš nekaj takega? Pazi, da ti ne bom na jezik stopil, ali pa se sama spotakneš in padeš preko tvojega dolgega strupenega kačjega jezika, ki je namazan z vsemi žalbami. Vidim, da si sprifana, poučena, pravi stručko za vsa picološka področja. Kdo dvomi v svojo moškost, morda tvoj oče, da si kupuje viagro, ali pa ga tvoja mamica ne zadovoljuje, ker je zanič, tako kot ti, zato pa hodi k profesionalkam iz vzhoda. Saj bo, boš vidla, da bo.... Samo porini, vendar ne na silo... Pa ne z glavo skozi zid, to boli!

Nagajiva Sinjeoka, ki ne odneha in ne odneha, če bi tebi usta zabitonirali z mavcem ali zalepli s selotejpom, bi ti še rit naprej faflala, he, he... Naju bi mogli zaprti v kletko, kot gledaš pri brazilskih ilegalnih ultimate fightih, ko se tepejo do smrti. Sigurno bi poskrbela za pravo atrakcijo, ti bi se odrezala, ni dvoma. Gape-ovci bi sigurno zastavli tudi kak tolarček na tebe in tvojo zmago, kljub moji fizični premoči, ker ne tepem žensk, pa zelo miren in uglajen dečko sem. Lahko pa bi se tudi verbalno uničevala s psovkami, kjer imate ženske manjšo prednost pred moškimi, ker dosti več govorite, tudi po nepotrebnem, tak da vam čisto po nepotrebnem v prazno laufa. Samo tebi pa res nikoli ne sfali besed, zelo rada govoriš, kaj! Se mi smilijo vaši domači, posebaj očka, če je taka tudi tvoja mamica, verjetno še hujša, pa če še babica živi, ali pa če imaš sestro, potem pa itak more imeti železne živce. Kako zdrži, kako, povej, kako, revež bogi, kak se mi smili... Tvoj očka je sigurno samo mož od gazde, cota, ti pa si verjetno prvi general pri hiši oziroma komandir? Pravi dribler si, ni ti para!
Moje vrednote, ki pa niso samo moje niti krščanske, ampak so univerzalne, ki pa niso krinka, ampak več ali manj verjamem v nje!PS: Ti bi jih mogla pošteno dobit po ...., da bi se malo umirila. Nekam zakomplesana in nezadovolj(e)na si mi videt?