Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 ... 8
(Read 37507 times)
Moonlight
5
*****
Offline

You are the master of
ure Body and  ure soul.

Posts: 1189
MEDVODE
Gender: female
Re: End of ends
Reply #30 - 08.06.2003 at 22:24:21
 
himynameis wrote on 08.06.2003 at 14:28:27:
Au revoir for the last time.

...v pričakovanju odgovora v " ozadju " Cry... napišem še to...

Himi- še vedno verjamem VATE.  Wink

V moč  katero imaš in S katero si začel na tem FORUMU.
Začetki So bili del SPOZNANJA kateremu moraš slediti - tega bi se moral držati - predvsem SEBE, del sebe dajati in ne pametovati - verjemi mi, da vsak zase točno ve kaj si želi - BIL si nam neka spodbuda -  predvsem pa je manjkal del TEBE TU!


Tisti ki mu zaupaš a ne želiš SLEDITI.
Sanjaj mi SLADKE SANJE - o njih razmišljam še in lahko se oglasiš z njimi kadarkoli želiš...  Wink

To so moje MISLI ZATE...

Lepo življenje, predvsem pa UŽIVAJ v Ljubezni in ZAUPANJU!

Pozdrav

SimonaBack to top
« Last Edit: 09.06.2003 at 00:12:29 by Moonlight »  

Your soul has WINGS.
 
IP Logged
 
b5
4
****
Offline

not all shadows are cast
by light...
Posts: 414
Medvode
Gender: male
Re: End of ends
Reply #31 - 08.06.2003 at 23:36:39
 
Shocked Roll Eyes
Back to top
 
WWW WWW b5er_svn  
IP Logged
 
Igor P.
Global Moderator
p
*****
Offline

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Posts: 4800
Celje
Gender: male
Re: End of ends
Reply #32 - 09.06.2003 at 00:31:34
 
Quote:
Himi, Devi je znana provokatorka, takoj, ko ji ni kaj všeč se razpiše proti tej osebi, zraven se ti pa veselo smeji v obraz, tudi jaz imam nekaj kopiranih pogovorov iz sveta duhovnosti, v katerih me lepo duhovno obirajo.


Škoda, ker je ne poznaš v živo. Bi verjetno niti ne pomislil napisati kaj takega.

Quote:
PRAKTIČNO, NIKOGAR NE POZNAM IZ TEGA FORUMA.


Res je. In kako potem lahko pišeš, da ima Eva debelo rit? ??? In še nekaj podobnih žalitev. Roll Eyes

Nikjer nisem opazil, da bi tebe kdo obkladal z žaljivkami. Torej se tudi ti poskusi zadržati. Če se motim, me popravi in napiši kakšno žalitev na tvoj račun.

Quote:
ŠE DOBRO, DA SE NE DA VIDET, KAKO VAM JE SEDAJLE HUDO, SIGURNO VAM LIJEJO SOLZE IN TO V POTOKIH.


Motiš se. Tongue


HIMI, KAKOR KOLI SI SE ODLOČIL, JE TO TVOJA STVAR. Mene nisi nikoli motil. In če si premisliš, WB. Wink

LP Harry

Back to top
 

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.
 
IP Logged
 
LittleStar
Ex Member
Re: End of ends
Reply #33 - 09.06.2003 at 09:16:45
 
What's the matter, you people?

Kaj ne veste, da ne morete konca vi naredit? Ga lahko, in ste svobodni?

Himynameis, don't be a stranger!
Back to top
 
 
IP Logged
 
A.
Ex Member
Re: End of ends
Reply #34 - 09.06.2003 at 09:19:07
 
evo sistem(lahko rečem svetovni) je tak, da se uči vsak.

vendar ti tudi omogča, da to učenje dojameš, gre za to da ko prideš v novo okolje, tja prideš določene stvari spoznat, včasih ti okolje omogoča da si zares ti, tega ti ne omogoča velik okolij, predvsem ne v realnem svetu, no ta forum to ti. pol je tako da včasih ne znaš obvladat te moči in da misliš da vse lahko, pa žal ni tako v popolni svobodi je več omejitev kot v totalitarnem sistemu, omejen si s svojim dejanji in zavedanjem, kljub temu da ti damo vso svobodo pisanja, razmušljanja in ustvarjanja to ni lahko še menj ni kar brezvezno.

tu nastane velika odgovornost za svoja dejanja in ko se ozreš nazaj veš da bi včasih lahko drugače ravnal. če povem primer, daš dvema sekiro eden je učenec drugi modrec in jih postaviš v gozd in daš full zemlje. oba bosta po vsej vrjetnosti postavila leseno hiško zato bosta porabila del dreves, a učenec bo vrjetno zgradil večjo in potem začel razmišlati kaj naj je in vrjetno bo sekla naprej in prodajal les, ko ga ne bo več bo dojel? vse so mi dali a vse sem uničil, zaradi sebe in ker sem gledal samo kratkoročno nisem dobil globokega uvida kako krhke so povezave med drevesi in mano in hrano, kako je pomembno da smo v sožitju in kako sem kljub temu in ravno zato ker imam popolno svobodo še bolj odgovoren za svoja dejanja.
modrec bo porabil le toliko lesa kolikor bo nujno potrebno in ostalo pustil za to da bo lahko nabiral gozdne sadeže in vsake toliko časa mogoče podrl kakšno staro drevo ki se je odločilo za to in ga prodal in gozd se bo sam obnavljal.  

kreden ima enak vzorec kot sem ga jaz mel na drog artu, enak, ti bom povedal kr eden... (rezultat 1 leto sesuvanja na forumu, 6 mesecov sestavljanja nazaj komplet vseh stvari) boleče a poučno...

pučno... tolk da lahko setavmo nazaj to kar se dogaja.

stavr je čist enostavna za rešit če pogledamo tapru kreden-ga:
kreden je po vsej vrjetnosti v noramlnem svetu uredu dečko, sam tle je tolk notr padu, da sploh ne more nehat pisat na forumu. Kljub temu, da je že zbrisal svoje poste in hotel nehat z tem. poslavljal se je velikrat a ni odšel že takoj na začetku je reku baj baj... pa spet prišel, pa zbrisal poste pa spet reku dokončno pa spet prišel nazaj...

vedno je večina obiskovalcev tle gor, ki ji je do lepih trenutkov in druženja z prijatelji tle gor rekla zakaj greš? ampak se ve kreden ima svojo pot tako kot vsak in na določeni točki mora it.

samo on s vrača, stvar je v tem da ima tipičen vzorec, sam ga mogoče vidi, mogoče ne, sam definitivno ne zna ven. to se vidi že po tem ko krivi admine in jih neki obtožuje, da bi s tem postavil sebe na eno pozicijo ko bi bil enakopraven in bi lahko začel znova ali drugače, namesto da bi se potrudil da bi skupaj uredili stavri, saj smo vsi samo običajni ljudje.

v ta vzorec ga je zvcnlo to, da je forum anonimen sam to je pol ko si not vložil velik e in te je stavr zapeljala predaleč (mislim glede na to akr si na začetku hotel poved in to kar si povedal in kar zdej delaš) velik teži obvladat, enostavno mu um ne da miru, in mu nekje zadaj govori vseeno so to tvoji posti, tvoje pisanje, ki bo ostalo in vedno ti lahko pokažejo to, če hočeš ven moraš jit in zbrisat kar si spisal. a ne gre, vzorec se vrti v folku kao ostane in on se mora vrnit, da razčisti. Žal se ne da razčistit, ker se je z nekaterini tolk zapel da ne gre več nikamor drugam kot v prepir, nazaj v dogovor, ureditev pa ne gre tako lahko, je preveč stvari odprtih to se kaže tudi v tem, da samo tiste stari quota, ki ga kao obremenijo...  ostalih mu hitrost vzorca sploh ne dovoli prebrat a s tem je problem v obeh dveh in dobrih in slabih je rešitev vzorca, v teh kao ki ga obremenijo zato da bi končno dojel čeprav na boleč način, v dorbih da bi najdu kaj je res pomembno.

večinoma se to da uredit s tam da se ustavimo vsi, si prznamo svoj del tega da smo zablodl tolk daleč in pol si oprostimo(edino tako lahko zbrišeš tisti del postov kreden) nato pa da skupaj ustvarimo to kar nas je prineslo sem gor, na prijateljski osnovi.himi je tud uredu dečko, (sej je kr eden tud sam ga je odnesl oz je bil prej tak, zdej upam da bo drugačen, drugače bo to lekcijo vrjetno dojemal še kej drugje, želim mu da na boljši način), in prav se mi zdi da gre, za določen čas ali za vedno drugam.

himi kot tak ma prav da gre, v tem primeru, sicer kot ga gledam je res pesimist a ima svoj stil in dojemanje stvari, a se mi zdi da kljub vsemu se bolj zaveda in trudi uredit stvari.

Na trenutke ga kot tudi druge tel gor res zanese, predvsem krednovo pisanje, ampak ne zaradi krenega, ampak zaradi sebe, ker je sam določene stvari napisal na kerem topicu po neportebnem pol jih moraš zagovarjat(tudi to je del sistema, da vse kar narediš enkrat pride za tabo ne gre drugač).

Himija razume tudi drugače če hočeš nehat in rešit vzorec ga ej treba prepoznat to pa dosežeš z odmikom, zato se strinjam s himijem, treba je nehat s tem in ga podpriram v tem njegoven dejanju. Tako se bo izkristaliziralo in razjasnilo kdo je kdo in zakaj, kaj dela.
zdej sta tolk v ospredju da se sploh ne vidi kaj kdo dela in se uči, vidi se samo prepir, ne tega kar gre spodaj, zato se je treba odmaknit da stari vidiš še iz drugega zornega kota, himi jih definitivno gleda in to mu je v plus ne glede al bomo še kdaj skupi al bo šel svojo pot.

včasih je res tado: eden se mora umaknit da drugi ostane sam s sabo in tako dojame kaj je delal, himi bo tudi v odmiku dojel in je doljel svojo lekcijo, zdej s tem ko gre to omogoča tudi drugim, enostavno je to skrajni ukrep ampak tudi v real lifu gre tako, mislimo da si lahko vse dovolimo, a je odnose med prijatelji treba negovat, ko gre šele vidiš kaj si delal...

drugi ki ste omenjeni v tem dogajanju pa ste večinoma zato da pomagate njima da prideta do tega kar sta, se učila, po nesreči ali na njuno srečo, ste spisal težke stvari ampak edino te včasih postavijo stavri nazaj.

je pa tudi tako, da se vsak od vas lahko na podlagi tega ozavesti in naredi določen korak naprej v osebnem razvoju. in prav je tako ker je lekcija ponavadi urejna za obe strani
Back to top
 
 
IP Logged
 
veronika
5
*****
Offline

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno
Posts: 1502

Gender: female
Re: End of ends
Reply #35 - 09.06.2003 at 09:48:07
 
Me neki cajta ni bilo, pa je že spet cela frka. Cheesy

Jaz nimam nič proti nikomur, ne proti Himmiyu, ne proti Gapu, ne Andresu, ne,.... Ampak umik, s takim pompom, se mi zdi pa malo smešen. Ne sam pomp, ampak tudi umik.
Smešno mi pa tud je, da je marsikdo napisal, adijo Himmiy, ta bomo pogrešali. Ste se vsi kar sprijaznili z njegovo odločitvijo, mogoče se je kod celo malo oddahnil  Grin

Ampak prepričana sem, da to ni hotel slišati, da če ne pove več nič, se še vedno malo oglas, da prebere, kaj imamo sedaj za povedat o njem.

Jaz ga pogrešam, ker je bil takšen kakrešn je bil. Tud meni je kdaj na žul stopil, zud men je šel kdaj na živce, a takšen je in kot takšnega ga je treba sprejeti.

Tud jaz sem se včasih počutila užaljno in prizadeto in sem se za nekaj časa umaknila iz foruma, da je moj ego prebolel, a o tem nisem na veliko razglašala, ker če bi, bi pričakovala, da bodo me potem po rami trepljali in mi govorili, saj nisi tako slaba,... tako kot sedaj delamo v zvezi s Himmijem.

Moram pa priznati, da je veliko zdržal. Jaz bi že zdajvnaj vrgla puško v koruzo. Grin

tako, moj samogovor je končan. Naj se zgodi, kar se mora zgoditi. Rečeno je bilo veliko stvari, ljudje pridejo in gredo. Če je to njegova odločitev, jo sprejmem, če pa se bo odločil, še kdaj kaj podeliti z nami, bom tudi to sprejela, pravzaprav bom vesela, ker bo spet malo popopral pogovore. Wink

pa lep dan  Kiss
Back to top
 

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
 
IP Logged
 
Valentinaa
5
*****
Offline

V iskanju svojega ORIGINALA.

Posts: 1101

Gender: female
Re: End of ends
Reply #36 - 09.06.2003 at 10:34:49
 
Eh, eh, Himi, za moje pojme si prehitro užaljen. Ljudem vržeš rokavico, potem pa jokcaš, ker te malo opravljajo. Ta forum tvorijo ljudje. LJUDJE! S človeškimi lastnostmi.

Itak, če se ne počutiš dobro na tem forumu, pač greš, to je tvoja svobodna volja. Meni je edino hecno, ker glede na cinizem, ki ga jaz razberem  iz tvojih postov, tega nisem pričakovala. Eh, presenečenje - itak vedno dobrodošlo. P.S.: Kar skeli, zdravi! tud mene, pa tud tebe.

HIMI, EJGA, Z-BOGOM!Back to top
 

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.
 
IP Logged
 
Miro
Ex Member
Re: End of ends
Reply #37 - 09.06.2003 at 12:00:23
 
Evo ga! Pa se je končno pojavil v vsej svoji gloriji in nas poučil, kako to gre.

Rad bi vas opozoril, da niti z besedico ni omenil tistega, nad katerim se je himi očitno najbolj pritoževal: hipokrizija in zahrbtnost, ki ta svet pogovorov vse bolj spreminja v nekakšno duhovno greznico.

Pa ne mislim tukaj toliko na opravljanje tistih češpelj, kot na splošno stanje duha na tem forumu. Hipokrizija in zahrbtnost sta prisotna skoraj povsod.

Če se bo kdo odločil prebrati A.jev tekst, mu priporočam, da si gre po končanem branju k zdravniku izmerit nivo sladkorja v krvi in urinu.

Jaz pa sem izbral nekaj njegovih misli, ki bodo nekoč gotovo zapisane v vsaki pomembnejši duhovni knjigi.
K vsaki sem dodal svoje primitivno, negativno videnje stvari takšnih, kakršne so. Samo toliko, za primer pripadnika vrste, ki ne hodi po poti razsvetljenja in prav zdaj, v trenutku vzpona nove dobe, nezadržno izumira in pušča svoj prostor pod soncem višji obliki obstoja. Zdaj veste in vedite, kako "spraviti Slovenijo na pravo pot" in da bo svet res sledil.

Velike misli velikega modreca

Quote:
modrec bo porabil le toliko lesa kolikor bo nujno potrebno in ostalo pustil za to da bo lahko nabiral gozdne sadeže in vsake toliko časa mogoče podrl kakšno staro drevo ki se je odločilo za to in ga prodal in gozd se bo sam obnavljal.


Kot kaže, se je modrecu nabralo kar nekaj starih dreves, ki jih namerava izruvati. In seveda prodati.

Quote:
kreden ima enak vzorec kot sem ga jaz mel na drog artu, enak, ti bom povedal kr eden... (rezultat 1 leto sesuvanja na forumu, 6 mesecov sestavljanja nazaj komplet vseh stvari) boleče a poučno...

pučno... tolk da lahko setavmo nazaj to kar se dogaja.


Evo. On je spoznal. Kreden, ti pa imaš srečo, saj očitno hodiš po njegovi poti, sicer boleči a poučni, a na koncu te čaka razsvetljenje in takrat boš razumel, zakaj je hruška v resnici paradižnik.

Quote:
vedno je večina obiskovalcev tle gor, ki ji je do lepih trenutkov in druženja z prijatelji tle gor rekla zakaj greš? ampak se ve kreden ima svojo pot tako kot vsak in na določeni točki mora it.

samo on s vrača, stvar je v tem da ima tipičen vzorec, sam ga mogoče vidi, mogoče ne, sam definitivno ne zna ven. to se vidi že po tem ko krivi admine in jih neki obtožuje, da bi s tem postavil sebe na eno pozicijo ko bi bil enakopraven in bi lahko začel znova ali drugače, namesto da bi se potrudil da bi skupaj uredili stavri, saj smo vsi samo običajni ljudje.  


Ja, samo, da so eni bolj običajni, kot drugi.
Sicer pa briljantna psihoanaliza, ni kaj. Ker sam ne more ven, mu je pač treba pomagat. Evo kreden, samo nekaj klikov te loči od odrešitve. Samo klikat mora tisti, ki ve, tisti, ki je spoznal.

Quote:
večinoma se to da uredit s tam da se ustavimo vsi, si prznamo svoj del tega da smo zablodl tolk daleč in pol si oprostimo(edino tako lahko zbrišeš tisti del postov kreden) nato pa da skupaj ustvarimo to kar nas je prineslo sem gor, na prijateljski osnovi.


Prednost kolektivne krivde je v tem, da se z njo ne da ugotoviti odgovornosti posameznika.

Kar pa se mene osebno tiče, nimam komu kaj oprostiti, ker nikomur nisem nič zameril. Komentiram samo to, kar vidijo moje neduhovne oči, vodene od mojega primitivnega ega. Če pa je kdo meni kaj zameril, naj pa še odmeri - ali pa tudi ne, kot želi.

Quote:
himi je tud uredu dečko, (sej je kr eden tud sam ga je odnesl oz je bil prej tak, zdej upam da bo drugačen, drugače bo to lekcijo vrjetno dojemal še kej drugje, želim mu da na boljši način), in prav se mi zdi da gre, za določen čas ali za vedno drugam.

himi kot tak ma prav da gre, v tem primeru, sicer kot ga gledam je res pesimist a ima svoj stil in dojemanje stvari, a se mi zdi da kljub vsemu se bolj zaveda in trudi uredit stvari.


Bravo, himi! Ti si res uredu dečko (je rekel On) in kot takemu je zate najbolje, da izgineš. Ko boš pa izgubil svoj stil in način dojemanja, pa te bo Veliki Modri prav rad sprejel v svoj duhovni objem.

Quote:
včasih je res tado: eden se mora umaknit da drugi ostane sam s sabo in tako dojame kaj je delal, himi bo tudi v odmiku dojel in je doljel svojo lekcijo, zdej s tem ko gre to omogoča tudi drugim, enostavno je to skrajni ukrep ampak tudi v real lifu gre tako, mislimo da si lahko vse dovolimo, a je odnose med prijatelji treba negovat, ko gre šele vidiš kaj si delal...


Ja, odnose med prijatelji je treba negovati. Ampak prijatelj, ki zahrbtno deluje proti prijatelju, ni prijatelj.
Tak bo svoj odnos prej ali slej plačal z mastnimi obrestmi vred.
Kdor deluje tako, bo na koncu ostal brez vsakega prijatelja, čeprav mogoče obdan z bogastvom in močjo in nekaj zvestimi podrepniki, ki bodo komaj čakali, da mu zarinejo nož v hrbet.
Kakor jih je pač šef naučil.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: End of ends
Reply #38 - 09.06.2003 at 13:16:27
 
Kreden, kaj naj zdaj naredim, če sem takrat, ko sem zvedela, da brišeš vse poste, pomislila, da boš prišel nazaj tipkat? A je to prepovedano , al kaj?

Sploh pa kar se tiče chatov, bi lahko že dojel, da se marsikdaj kaj v šali izreče.

To, da nas mrk vse trka , je pa več kot očitno. Samo poglej kaj nam vsem dogaja od 15.5. naprej. Wink (sončni mrk, 31.5. je šel skozi 12. hišo, in ta hiša predstavlja v astrologiji vse potlačeno, skrito, naša senca...)

Tako ali tako pa ste VSI , ki berete in pišete ta forum, VABLJENI, da se osebno udeležite kakega srečanja, da se spoznamo.

Pa zanima me, če sem kdaj izjavila, da sem brez ega? Al pa razvetljena? Al pa popolna? Mislim, a je sploh tu kdo tak? ???

Mislim, da imamo tu vsi neko skupno lastnost, to da IŠČEMO...

Kar se pa Himija tiče, mu tud čist ne verjamem, da se je poslovil. Wink


V bistvu pa bi bilo fajn, ko bi že enkrat končno povedala kaj vaju v resnici sploh muči?

In Kreden, zakaj misliš, da si zločinec? In da smo vsi na forumu zločinci?

Jst mislim, da je res treba sprejet najprej lastno senco, da lahko tudi drugo. A se morda motim?


Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: End of ends
Reply #39 - 09.06.2003 at 13:41:57
 
Petra. wrote on 09.06.2003 at 13:16:27:
Kreden, kaj naj zdaj naredim, če sem takrat ...

nehi se obremenjevat ... pozornost pa vloži kam drugam ... priznaj si, da si včasih tud 'stara dobra opravljivka' ... in da opravljanje pač ni gut (in da se bo treba odvezat) ... pa dobr, sej to ni blo tolk opravljanje, bolj izmenjava mnenj o nekom, ki je naredil vse da bi dobil ogromno pozornosti ... to smo že vse čaz dal enkrat ... no ja, vi mogoče ne, jest pa ... pa me je še zmeri prsekal učeri in to močno.

reinterpretiranje izjav drugih pa vemo kaj naredi ... dobrega ponavadi nič, sploh če človek ne deluje skozi ljubezen - nedeluje.


vse je tko kt mora bit ...
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: End of ends
Reply #40 - 09.06.2003 at 13:58:11
 
Gape, Grin, men je oproščeno, sem o svoji še vedno občasno prisotni opravljivosti, že pisala v topiku, spregovori o napakah sebe. Wink Smiley Grin Grin

Pač vse kar je gut, pa ni gut, vse to je del nas, in je treba tud z vsem kar ni gut se soočit, sprejet, vzlčjubit, ker je itak vse kar ni dobro, dobro. Tako to je...(in my universe  Wink)
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Io
4
****
Offline


Posts: 284
Ljubljana
Gender: female
Re: End of ends
Reply #41 - 09.06.2003 at 14:07:25
 
Meni je bilo zelo zanimivo vse skupaj, zdi se da je vsak pridobil, prav tako izkušnjo, ki jo je potreboval.
Če bomo sedaj vsi to situacijo gledali iz pozitvne strani in v srcih ne pozabili kdo smo, mi vsi, imamo možnost narediti velik korak naprej.

Jaz kar sem rekla, sem rekla. In ne bom nekaj sodila kaj je prav in kaj ni, ker je vse prav.

Kreden bilo je fino videti tvojo svetlo plat vendar mi je fino videti tudi tvojo temno in  se zavedam od kje je prišla. Pa ne samo pri tebi, pri vseh. Vsi to imamo.
Bilo mi je veselje te brati in mi je še. Wink
Tako kot pač je zdaj, je pač tako kot mora biti.


Vse je popolno, vse je v najlepšem redu.

Lp Io


Back to top
 

Sem kar sem...vem pa da sem del tebe
WWW WWW irenabartol  
IP Logged
 
kreden
Ex Member
Re: End of ends
Reply #42 - 09.06.2003 at 14:13:49
 
Petra. wrote on 09.06.2003 at 13:16:27:
Kreden, kaj naj zdaj naredim, če sem takrat, ko sem zvedela, da brišeš vse poste, pomislila, da boš prišel nazaj tipkat? A je to prepovedano , al kaj?

Sploh pa kar se tiče chatov, bi lahko že dojel, da se marsikdaj kaj v šali izreče.

To, da nas mrk vse trka , je pa več kot očitno. Samo poglej kaj nam vsem dogaja od 15.5. naprej. Wink (sončni mrk, 31.5. je šel skozi 12. hišo, in ta hiša predstavlja v astrologiji vse potlačeno, skrito, naša senca...)

Tako ali tako pa ste VSI , ki berete in pišete ta forum, VABLJENI, da se osebno udeležite kakega srečanja, da se spoznamo.

Pa zanima me, če sem kdaj izjavila, da sem brez ega? Al pa razvetljena? Al pa popolna? Mislim, a je sploh tu kdo tak? ???

Mislim, da imamo tu vsi neko skupno lastnost, to da IŠČEMO...

Kar se pa Himija tiče, mu tud čist ne verjamem, da se je poslovil. Wink

V bistvu pa bi bilo fajn, ko bi že enkrat končno povedala kaj vaju v resnici sploh muči?

In Kreden, zakaj misliš, da si zločinec? In da smo vsi na forumu zločinci?

Jst mislim, da je res treba sprejet najprej lastno senco, da lahko tudi drugo. A se morda motim?
Greva enkrat, ko se srečava rejši na       ...        se mi full ne da pisat.

Na enga     ...           da se pomirimo.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: End of ends
Reply #43 - 09.06.2003 at 14:23:36
 
No končno Wink Smiley


Kiss, tud tebi.
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Katarina
3
***
Offline

Unikat-to si!
Posts: 136

Re: End of ends
Reply #44 - 09.06.2003 at 18:14:08
 
Človek naj stoji za tem kar reče,piše...To je vse kar imam povedati.
Kar pa se učenja tiče...ja,o.k. seveda se učimo...a to še ne pomeni,da imamo pravico nekoga prizadeti.Človek namreć ne more konstanto prestregati signalov,ki mu jih velikodušno pošiljate (kaj je bilo izrečeno v jezi,šali...),zato je potrebna razlaga.

Absurd,ki ga zaznavam kar naprej je,da razlagate prepozno in kar je bistveno....do dotičnega pride na koncu.

Ljudje odhajajo,forum pa je vedno manj interesanten.
Zakaj?
Zaradi iskrenosti,ki jo kar naprtej opevate in nameravate...


Katarina
Back to top
 

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5 ... 8