Quote: Samson:
Kdaj mora biti človek VERNIK?
Ko veruje v nekaj kar SAM NE VE in so ga v to DRUGI PREPRIČALI!
Kdaj človeku ni potrebno biti VEČ vernik?
Ko SAM VE in ni potrebno, da bi ga drugi v nekaj prepričevali, ker je njegovo LASTNO SPOZNANJE dovolj!
Torej je vsak človek vernik samo toliko časa, dokler ne pride do SPOZNANJA in VEDENJA - ne pa vere!
ni potrebno biti VEČ vernik
sm majčkeno spremenu
sej še zdrži ???

* V danem trenutku je tisto kar- JE - vedno najboljse. *
itak
kar daješ to dobivaš ... z zamikom na žalost
Quote:pa te preteklost in prihodnost nic ne ovirata pri uzivanju/izkoriscanju danega trenutka?
poglej zgornjo 'forumlo' s te (preteklost in prihodnost , tukaj zdaj) perspektive
tuki in zdej je pametno nedelovat, zato da pol ne bo treba delovat, ko bomo kej od tega, kar smo znameravali s poprejšnjim delovanjem, uresničevali.
materializirali.
namero.
treutek moraš izpolnjevat sam ... nihče ne more misliti tvojih misli, nihče ne more govoriti tvojih besed, niti delati tvojih deovanj.
in ko ga izpolniš je izpolnjen ... odvisno je samo še od tega s čim ... ampak ker je vse polno, si lahko privoščiš neki stvari vršt vn in naredit plac za nove.
Quote:ponavad tko mislijo in delujejo tisti ki so zagovorniki "enosti".
seveda mi, samo jaz sem tist ki sem nezmozen jim pravilno sledit.
pred pol urce sm neki podobnga napisu
si sarkastičen al misliš resno ?
ok
očitno misliš resno
jest sm ti u bistvu odgovoru
če boš hotu, se bom potrudu in ti razdelu tisto itd
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=vera;action=display;num=105514471...težke energije so in težke preizkušnje ...
na vsako vprašanje obstaja odgovor ... samo namero je treba sprožt ... premal nameravate ... premal prosimo, premal dajemo dovoljenje višjim instancam za delovanje skozi nas ... premal, kot je eva lepo pretipkala v osvobajanju od sebe, ukazujemo kaj naj se zgodi, premalo imamo poguma za prevzemanje odgovornosti ...
u končni fazi se je treba pa samo odločt
blue pill
ali
red pill
nazaj v mayo, ali v spoznanje, neglede na to kaj je tam ... izven matrice ... v neznano ... v ljubezen ... čutno ljubezen ... tja ego ne more ... vsi smo tu ... noben nima lahkega dela s seboj v teh časih, drugi, seveda naredimo ogromno vsak dan za to da ojašamo drugim njihovo delo s tem da svoje delo opravimo 100% (recimo ob svojem delu v službi, opravimo svoje delo res 100% tako kot človek želi da mu ga predamo v nadljno obdelavo, z vsemi opombami in vsemi materiali na kupu) ... pa šiht ni življenje, je samo beg od življenja ...
se mi zdi da smo pokazal da še nismo za odpis
hvala
B well
may the force allways be with you
in za konec
"I've seen things you people wouldn't believe, attack ships
on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter
in the dark near the Tanhauser gate. All these moments will
be lost, in time, like tears in rain. Time to die."
Roy Baty (Ridley Scott, BLADE RUNNER, 1982)
Aleksandar Boskovic