no, no kreden saj ni tako hudo
poglej tvojih postov na mojem topiku sem bil vedno vesel
Ne vem zakaj sebe že kar vnaprej uvrščaš v zavržene in izbrisane. Meni se zdiš res simpatičen in marsikateremu tvojemu postu sem se od srca nasmejal posebno tistim o tepanju so mi bili res všeč
Sam sem že več let prisoten tudi na drugih forumih. Na enem od njih je stvar žaljenja šla tako daleč, da smo se na koncu samo še verbalno pljuvali, dokler lastnik sajta, ki je bil sam pobudnik pljuvanja, ni vrgel cel svoj sajt s tisočimi prispevki v koš za smeti.
Stotine ur truda je šlo v nič. Vse kar je ostalo, je spomin na grenkobo žalitev, ki so tam letele vsepočez in to od ljudi, ki se med sabo sploh nismo poznali.
Ampak saj itak vsi poznamo star pregovor, da se vse plača, in da se vse vrača.
Moj mojster je že pred mnogimi leti napovedal, da bo enkrat vsa elektronika šla v maloro, tako, da vse kar ne bo natiskanega bo šlo v eter, tako da bomo itak enkrat izbrisani vsi.
Vsi živimo v tem trenutku zdaj, dajmo podelimo si kaj lepega, zabavnega, zanimivega in koristnega,
medosebna seciranja in obračunavanja ??? pa si mejliramo osebno zgoraj v prostoru za osebne kontakte.
Večini tu na forumu pač ni všeč, če se nekdo s svojimi mnenji razteguje kar čez vse topike in to kar naprej in naprej, da bi si čimprej nabral čimveč zvezdic. ???
Edini namen tega foruma je, da se imamo vsi čim bolj fino, da uživamo in se osebno spoznamo in dobimo nove prijatelje in prijateljice.
Vse, ki sem jih do zdaj osebno spoznal so krasni ljudje in mi je v njihovi družbi res lepo. 8)
Če hočemo smo lahko en čudovit tim, vendar moramo znati prisluhniti željam in prošnjam vseh in se potruditi po svojih močeh,
ne pa se držati tega, kar je nekdo tu napisal:
Jaz bom tu zapisal, kar se mi zahoče.
Vse kar se bo takemu zgodilo je, da mu bo prej ali slej nerodno, kot je še zdaj nekomu, ki me je na omenjenem forumu popljuval in se mi še zdaj ne upa pogledati v oči, ker mu je nerodno in se me zato izogiba. No tudi sam nimam prav nobene potrbe srečati se z njim.
glede prestrašenega ariana pa mi je sam priznal, da se boji srečanja z mano
končno se v medsebojnih kontaktih obračam duši drugega, ki je vedno vredna vsega mojega ponižnega spoštovanja. 8)
lp