dragi moji
najprej odgovor tomiju:
in vsem mojim dragim rojakom iz štajerskega konca
marjani in njenemu fantu, devi, tomiju, zibiyu in še komu
v maribor, v moje rodno mesto,
pridem jutri v četrtek točno ob 18 uri,
bom s svojo plešo svetil na terasi hotela Orel, 8)
kjer ste vsi prisrčno dobrodošli.
(Pijače ne bom mogel častiti, ker sem suh kot poper)
Ob 19h si bomo lahko skupaj šli ogledat
Prem Rawatovo video predstavtev 8)
na Tyrševi 26 (čebelarska zadruga)
to je baje blizu mariborskega akvarija
enkrat pozneje bomo na tomijev predlog
imeli tudi video predstavitve zunaj v sosednjem parku.
mi štajerci smo znani, da imamo široko srce
in če nekaj obljubimo, tudi besedo držimo a ne tomi?
in zdaj še odgovor arianu, ki me sprašuje, če so tiste negativne kozlarije, ki pišejo o Prem Rawatu resnične?
Tiste kozlarije so 100% izmišljotine.
Gospod Prem Rawat je po poklicu pilot in pilotira razne potniške avione že skoraj dvjset let. Vsi piloti imajo vsako leto obnovitvene teste pilotskih sposobnosti.
Maharaji je ne samo eden od pilotov, ki ima največ licenc za vse vrste raznih potniških avionov, temveč je tudi eden od pilotov, ki je najdlje časa kot pilot tudi v zraku in hkrati še inštruktor pilotov.
Ja katera ameriška aviacijska komisija bi pa dala licenco nekemu kroniku, kot ga obtožujejo ti zmedenci?
Ali se sploh zavedaš, kako težka je vsa teorija in praksa, ki jo mora znati vsak pilot, da dobi licenco?
Glede seksualnih obtožb pa takole.
Maharaji je že vež kot 25 let amerišli državljan, ves ta čas srečno poročen z isto žensko in ima že štiri odrasle otroke.
Če bi bile tiste izmišljotine resnične, bi ga žena zapustila, kakšna od zlorabljenk pa tožila in bi on končal v zaporu, kar pa se ni nikoli zgodilo.
Res so mu že marsikaj hoteli podtakniti, celo mamila, kar pa jim doslej nikakor ni uspelo.
Celo njegove finance nadzoruje in ureja na njegovo prošnjo državna agencija, tako da mu nihče ne more nikoli prav nič očitati.
Največje kozlarije pa so očitki, da bi se on imel kdaj za Boga Krishno.
Ko je bil še otrok, vendar že mojster, (saj je to postal z osmini leti) si je na željo svojih učencev večkrat nadel očetovo krono, to je vse. Jaz, ki sem osebno bil tri mesece pri njem doma, nisem nikoli v 26 letih slišal, da bi on kdaj izjavil, da je on Krishna.
On je, kar je,
zame človek z veliko dušo
in veliko prijaznostjo
pripravljen pomagati vsem tistim,
ki si želijo spoznati se s svojo lastno dušo
torej se vidimo jutri v mariboru ob 18h na terasi hotela Orel
vsem lp