Quote:Poslušaj, zelenjava, enostavno te nimam za dovolj kompetetnega sogovornika, da bi debatirala o teh rečeh.
potem pa bodi socuten do mene.
Quote:Proti nedofukanosti ne uporabljam zdravil, ker jih ne potrebujem. Torej mi ni treba iskati ne kurativnih ne preventivnih sredstev.
jz sm te vprasu samo to, ce si do zdej ze nasu tako obljubljen mir in trajno izpolnitev/zadovoljstvo ob izvajanju genitalnega seksa, nc druzga.
Quote:V življenju sem se naučil vzpostavljati in ohranjati (pa tudi prekinjati, če je treba) odnose, to je tisto, čemur se ti na vse pretege izogibaš na način, da jih na silo ločuješ na telesne in duševne.
torej ti vzpostavljas, ohranjas in prekinjas odnose.
zakaj jih pa sploh vzpostavljas in ohranjas, ce jih na konc itak vse prekines? a zato, da se naucis neki iz tega, al zakaj to pocnes?
al jih prekines ker ne dobis tistega kar si sprva mislil da bos (po domac povedan si se nategnil).
al se prekinejo ko ti jih cas "pogoltne"?
in, ali je pri dozivljanju "uzitka" genitalnega seksa kej drgac? pricakujes uzitek, ga hoces nekak ohrant, in pol ti pod vplivom casa spolzi ven iz rok, ti pa v jok.
Quote:Ker nisi sposoben ničesar boljšega, si se odločil za celibat.
spolne energije se ne da nikol unicit ali ustavt. da se jo le preusmert. in ce neka energija tece tam kjer je ti s "prostim ocesom" ne zaznas, to ne pomen da je ni. seveda pa so tudi rezultati preusmeritve te energije kr ornk razlicni.
Quote:Kar je seveda tvoj problem in tvoja odločitev, ampak lepo te prosim, nehaj čvekati o rečeh, o katerih nič ne veš.
aja, sej res.