Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10
(Read 35923 times)
hyperborea
1
*

Love rulZ
Ljubljana
Re: (slab) sex slab?
Reply #90 - 17.07.2003 at 15:27:02

ARS, nihce ni govoril o potlacitvi ampak UMIRITVI, dve razlicni stvari... je pa tud razlika v tem ali sex uporbaljas zato, da bi napolnil praznino v sebi ali pa ga uporabljas zato, da bi prisel blizje k spoznanju resnice o sebi (to pa tako ali tako menim, da je tantricni sex)...kraste je bila misljena v prispodobi...ce sexas zato da te srbi, te bo vedno srbelo, vedno bo ostala PRAZNINA in to je treba polnit z necim....tako ne bo nikoli polna...znova in znova bo rana odprta in se nikoli ne zaceli..

kot je rekel napisal natural "Spolna energija je najmocnejsa energija saj ustvari Življenje. V vas bo tudi ustvarila novo moc ter vas soocila z Življenjem,s tem pa vam priblizala Resnico, pa naj Vede pravijo kar jim paše." - ampak jaz menim, da spolna energija in spolnost ni nujno eno te isto - mi imamo moznost izbire izkoriscanja te energije - ta energija je spolna, ker se nahaja v drugi chakri in clovek je kreativno bitje in jo lahko uporablja na nacin, da se dviguje in ne spusca, kar sex dostikrat lahko je - sprazni se energija namesto napolni....to je sedez kreativnosti....

glede hranjenja Harry, ko si lacen in pitja,ko si zejen - to je osnova Zena - ko si lacen jes, ko si pijes pijes - a tezko verjamem, da to zares delas...ze jes ne definitivno, ko si zares lacen - vsaj ne vedno in ne pijes, ko si zejen- ali gres kdaj zvecer s prijatelji ven in ga pijes - garant tvoje telo takrat ne daje signalov zeje, al kaj ?? ???.. ko jes, zagotovo razmisljas o miljon stvareh, se pravi ne jes ampak razmisljas....

lahko, da sem mladenka v tem zivljenju...a skupnem stevilu dusnih let pa raje nebi....mladenic.. Wink

kaj ze pravijo za orgazem - "la morte petite"..mala smrt...

lep dan se naprej

Hyperborea
Back to top

Ne trudi se iskati Boga, raje živi življenje in služi tako, da bo Bog našel tebe

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #91 - 17.07.2003 at 17:30:38

hyperborea wrote on 17.07.2003 at 15:27:02:
... ce sexas zato da te srbi ...

Grin  Niti ne; seksam zato, ker me "srbi".  Wink
Res pa je, da zaradi dobrega "praskanja", še nikoli nisem seksa odklonila, če mi je do njega bilo.
In bolj(e) sva praskala, bolj naju je znalo srbet ...  Wink

Sicer pa, jaz z užitkom seksam; zaradi sebe in svojih razlogov, ti pa, vsaj upam, zaradi svojih. In tudi če ne, jaz o tvojem seksološkem udejstvovanju vrednostnih sodb ne bom dajala, še manj pa obsodb talala ... bom morda le svoje mnenje povedala, predvsem na moji praksi temelječe oz. iz nje izhajajoče; tako kot sem ga, na prejšnji strani. In ti želim, da si v svoji koži in pri svojem delovanju čimvečkrat d'best; sebi. In pri seksu polna, pa kjerkoli in kakorkoli že; zaradi tebi pravih razlogov in na tebi ljube načine, čimvečkrat.  Wink

hyperborea wrote on 17.07.2003 at 15:27:02:
- a tezko verjamem, da to zares delas...

Saj je vseeno, kaj oz. komu ali čemu (lahko) verjameš - važno je, kaj ti res počneš. In še to praviloma zgolj in samo tebi; in (v/na) sebi.

Wink
ARS
Back to top
« Last Edit: 18.07.2003 at 15:16:24 by ARS »  

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

hyperborea
1
*

Love rulZ
Ljubljana
Reply #92 - 18.07.2003 at 08:07:53

ARS

sploh ne vem, kje, kaj,kako sva se zapletli v tole debato...to nisem jaz..ni mi treba nic opravicevat, kakor tudi tebi tebi ne ...

zelim ti obilo izpopolnujocega, duhovno in fizicno orgazmicnega sexa.

Lep soncen dan vsem skupaj  Cheesy

Hyperborea
Back to top

Ne trudi se iskati Boga, raje živi življenje in služi tako, da bo Bog našel tebe

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #93 - 18.07.2003 at 09:31:42

hyperborea wrote on 17.07.2003 at 08:31:03:
Harry, zato ker potem samo se bolj srbi - kot ce te pici komar je stvar bolje pri miru pusti - drugac sam spraskas, nardis krasto, lahko se uname, zagnoji in na koncu imas lahko se brazgotino- skratka naredis sranje...... umiriti gladino morja, ko je razburkano, da ladja lahko plove dalje....umirimo se pa na miljon drugih nacinov...
Hyperborea  Roll Eyes

Torej, če te srbi, je najbolje, če greš k dohtarju po antibiotike ???

Zdravila proti nedofukanosti pa sodobna (uradna) medicina ne pozna. Zato pa vsak človek nosi naravno zdravilo proti temu kar s sabo...
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #94 - 18.07.2003 at 09:36:55

Quote:
Zdravila proti nedofukanosti pa sodobna (uradna) medicina ne pozna. Zato pa vsak človek nosi naravno zdravilo proti temu kar s sabo...

katero zdravilo pa ti proti temu uporabljas in ce se ti zdi da je dovolj ucinkovito? je to le zacasna kurativa ali ti je uspel najdt tud ze kaksno trajno preventivo?
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #95 - 18.07.2003 at 13:44:46

Quote:
katero zdravilo pa ti proti temu uporabljas in ce se ti zdi da je dovolj ucinkovito? je to le zacasna kurativa ali ti je uspel najdt tud ze kaksno trajno preventivo?

Zdaj bi pa še celibaterji radi debatirali o seksu Shocked
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #96 - 18.07.2003 at 13:51:41

Quote:
Zdaj bi pa še celibaterji radi debatirali o seksu Shocked

nekateri pa se radi izogibajo odgovarjanju na zastavljena vprasanja.

le zakaj?
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #97 - 18.07.2003 at 23:26:54

Quote:

le zakaj?

Le zato, ker ne vedo, ali naj začnejo pri marjeticah ali pa pri čebelicah, da bi tisti, ki sprašujejo, razumeli.

Resno, aryan, ta tvoja vmešavanja v seksualne debate so ravno tako deplasirana, kot če bi jaz npr. hotel poučevati japonščino.
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #98 - 21.07.2003 at 09:09:15

Quote:
Le zato, ker ne vedo, ali naj začnejo pri marjeticah ali pa pri čebelicah, da bi tisti, ki sprašujejo, razumeli.

Resno, aryan, ta tvoja vmešavanja v seksualne debate so ravno tako deplasirana, kot če bi jaz npr. hotel poučevati japonščino.

le zakaj?
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #99 - 21.07.2003 at 11:37:16

Quote:

le zakaj?

Poslušaj, zelenjava, enostavno te nimam za dovolj kompetetnega sogovornika, da bi debatirala o teh rečeh.
Vprašal si me tole:

Quote:

Proti nedofukanosti ne uporabljam zdravil, ker jih ne potrebujem. Torej mi ni treba iskati ne kurativnih ne preventivnih sredstev.

V življenju sem se naučil vzpostavljati in ohranjati (pa tudi prekinjati, če je treba) odnose, to je tisto, čemur se ti na vse pretege izogibaš na način, da jih na silo ločuješ na telesne in duševne. Ker nisi sposoben ničesar boljšega, si se odločil za celibat. Kar je seveda tvoj problem in tvoja odločitev, ampak lepo te prosim, nehaj čvekati o rečeh, o katerih nič ne veš.
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #100 - 21.07.2003 at 12:03:30

Quote:
Poslušaj, zelenjava, enostavno te nimam za dovolj kompetetnega sogovornika, da bi debatirala o teh rečeh.

potem pa bodi socuten do mene.

Quote:
Proti nedofukanosti ne uporabljam zdravil, ker jih ne potrebujem. Torej mi ni treba iskati ne kurativnih ne preventivnih sredstev.

jz sm te vprasu samo to, ce si do zdej ze nasu tako obljubljen mir in trajno izpolnitev/zadovoljstvo ob izvajanju genitalnega seksa, nc druzga.  

Quote:
V življenju sem se naučil vzpostavljati in ohranjati (pa tudi prekinjati, če je treba) odnose, to je tisto, čemur se ti na vse pretege izogibaš na način, da jih na silo ločuješ na telesne in duševne.

torej ti vzpostavljas, ohranjas in prekinjas odnose.

zakaj jih pa sploh vzpostavljas in ohranjas, ce jih na konc itak vse prekines? a zato, da se naucis neki iz tega, al zakaj to pocnes?

al jih prekines ker ne dobis tistega kar si sprva mislil da bos (po domac povedan si se nategnil).

al se prekinejo ko ti jih cas "pogoltne"?

in, ali je pri dozivljanju "uzitka" genitalnega seksa kej drgac? pricakujes uzitek, ga hoces nekak ohrant, in pol ti pod vplivom casa spolzi ven iz rok, ti pa v jok. Wink

Quote:
Ker nisi sposoben ničesar boljšega, si se odločil za celibat.

spolne energije se ne da nikol unicit ali ustavt. da se jo le preusmert. in ce neka energija tece tam kjer je ti s "prostim ocesom" ne zaznas, to ne pomen da je ni. seveda pa so tudi rezultati preusmeritve te energije kr ornk razlicni.

Quote:
Kar je seveda tvoj problem in tvoja odločitev, ampak lepo te prosim, nehaj čvekati o rečeh, o katerih nič ne veš.

aja, sej res.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #101 - 21.07.2003 at 12:26:16

In kje tebi teče spolna energija Arjan, tisto mislim katero ne uporabljaš za namene za katere je bila dana, tisto, ki jo zdrkaš itak vemo kam gre.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #102 - 21.07.2003 at 14:01:40

Quote:
jz sm te vprasu samo to, ce si do zdej ze nasu tako obljubljen mir in trajno izpolnitev/zadovoljstvo ob izvajanju genitalnega seksa, nc druzga.  

Saj nisem tako neumen, da bi "trajno izpolnitev/zadovoljstvo" tam iskal. To lahko samo tepci počno.

Seks je užitek, zabava, adrenalin, način izražanja ljubezni, avantura, kar hočeš... je igra življenja.

Quote:
In kje tebi teče spolna energija Arjan, tisto mislim katero ne uporabljaš za namene za katere je bila dana, tisto, ki jo zdrkaš itak vemo kam gre.

Grin Grin

Ali pa če bi si omislil pamperske za mokre sanje...
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #103 - 21.07.2003 at 14:16:35

Quote:
Saj nisem tako neumen, da bi "trajno izpolnitev/zadovoljstvo" tam iskal. To lahko samo tepci počno.

in ker se spolna energija ne da unicit ali ustavit jo bos mogu obvezno nekam drgam (kot v genitalni seks) usmert, ce bos sploh hotu kdaj najdt in zivet "trajno izpolnitev/zadovoljstvo".

Quote:
Seks je užitek, zabava, adrenalin, način izražanja ljubezni, avantura, kar hočeš... je igra življenja.

...in tak genitalni seks za sabo na dolgi rok potegne se velik neprijetnih stranskih ucinkov, katerih si marsikdo zaenkrat se ne upa priznat.
Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #104 - 21.07.2003 at 14:30:43

Quote:
...in tak genitalni seks za sabo na dolgi rok potegne se velik neprijetnih stranskih ucinkov, katerih si marsikdo zaenkrat se ne upa priznat.

Glih tolk kolk se bojiš stranskih učinkov, tolk jih je. Kolk misliš, da je genitalni seks dober ali slab, je stranskih učinkov. Tongue

Ko bo tvoj um več ne bo imel umazanega madeža glede neprimernosti genitalnega seksa, le-ta ne bo imel več moči nad tabo.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10