Stojči, tvoj članek sem pa prebrala, ja. Hvala.
"In vsi se ustavimo ob istem vprašanju:
- Zakaj?
- Zakaj se (mi) je to zgodilo?
In na Zakaj vseh nas obstaja en sam odgovor:
Ker Bog razume in Bog je Ljubezen. Pika. Obstaja razlog za izkušnjo, če ga dojamemo ali ne. Vsi smo imeli šokantne izkušnje in vsi se moramo odklopiti od njih. To se mora zgoditi ali pa nam bo naprej črpalo energijo.
Rojen sem v družini alkoholika, spolno sem zlorabljen pri 8 letih, leta sem bil odvisen od alkohola in heroina, sina so mi ustrelili pri 14 letih in je skoraj umrl, mati je pred leti umrla za rakom in kot duhovnik sem sodeloval v nekaterih precej dramatičnih pogrebih otrok in starejših.
Ko ne morete najti Odpuščanja, uporabite Hvaležnost.
Ne razumem teh izkušenj, toda Bog jih.
In Bog je Ljubezen.
In to potovanje duše je kot mežik očesa.
Pred leti je na riding prišla gospa, ki je bila v preteklosti z možem v najeti hiši v tuji deželi. Nekega dne so od nikoder v hišo planili ljudje z brzostrelkami, pribili moža na steno, kričali in vpili v jeziku, ki ga nista razumela... In po vseh minulih letih še danes padem v stres, ko se tega spomnim, je rekla. Kaj pa Angeli pravijo na to? Miren sem bil, ko sem prisluhnil Angelom. Prav vesela energija se je pojavila in rekli so: To je bilo pa res nekaj enkratnega. Skoraj sem se gospe bal povedati odgovor. Ti si imela to izjemno izkušnjo in danes je s teboj vse v redu. Prva oseba si, od katere smo slišali kaj takega. Uporabi to izkušnjo, da pomagaš sebi in drugim. Če ne veš, zakaj si jo potrebovala, Bog ve. In Bog je Ljubezen.
Vprašanje "zakaj" nas pelje do naslednjega vprašanja:
- Kako naj se premaknem čez?
- Kako naj to izkušnjo presežem?
- Kako naj zaključim šokantno izkušnjo?
Vprašanje ni Zakaj ampak Kako naj se premaknem naprej, skozi? To so vprašanja.
Če vprašamo Kako, nam univerzum mora odgovoriti. Edino vprašanje, na katerega morate odgovoriti vi, je:
- Ali sem pripravljen to izkušnjo zaključiti?
Če je odgovor "da", potem se premaknite skozi; če je "ne", ostanite z izkušnjo, dokler je ne boste pripravljeni spustiti.
In prosite še svojo drugo čakro za sliko vaše energije, ki gre skozi vas takrat, ko komu pošiljate negativna sporočila. In prosite, da vam pokaže razliko od energije pozitivnih misli. Če bi videli energijo v misiji bolečine, ki gre iz vas kot majhna jedrska bojna konica, ustvarjena, da nekoga udari... Če bi to videli, take misli nikoli več ne bi poslali.
Odklopimo se torej od ljudi, za katere verjamemo, da so nam nekaj storili."