Quote:Drugač je bla pa men najljubša razlaga svetega pisma tut po kakih odlomkih podana v Osvobajanje od sebe /Thomas Keller. Bernarda Pavko je zadevo prevedla s kaset, knjiga govori predvsem o čakrah in življenjskih področjih, ki jih predstavljajo... mene je zlo navdušla tista drugačna razlaga
ixtlan wrote on 09.02.2003 at 09:59:23:najprej mora doživeti drugo čakro, ki je čakra odnosov, odpuščanja in pravi "spoštujem druge"
in se iz nje nato premakniti v srčno čakro, ki pravi "ljubim" - kar se ne da, če najprej ne reprogramiraš druge čakre
če želiš, ti lahko zrihtam eno knjigo na to temo
izšla je v samozaložbi, zato se mi zdi, da je ne moreš kupit v knjigarni (škoda)
se mi je zdelo, da je ixtlan govoril o isti knjigi, ki sem se jaz nanjo pripravljala nekje od srede januarja, ko je bla gospa, ki ma to čez na dopustu v ponedeljek sem jo pa poklicala in v sredo je že prispela knjiga po pošti...
V roke mi je prišla na tak luštno čudežen način, torej na tak način mi je pozornost vzbudila - toje blo daljne jeseni 2001
in sem se je dokaj pridno lotila z dnevnikom, sem izpisovala uau odlomke, pa odgovore na vprašanja, ki so v njej zastavljena... čeprav s strahom sem se odločila za tale citat iz prvega poglavja: "Namen mojega branja je sprememba mojega življenja na vseh ravneh. Do zadnje strani te knjige bom popolnoma razsvetljen. Zakaj ne?"
In sledilo je veliko 'blaženih solza' al kako bi temu rekla.. imela sem se fino med predelovanjem te knjige ja in sem si rekla, da bi jo blo dobro spet v roke dobit, da vidim, če ima še vedno tak učinek name. In zdaj imam doma svežo iz pečice vzeto, dišečo, hrustljavo
pa to (ne ni na računalniku, res je v knjižni obliki) in sem jo že malo prebrala, se spominjam daljnega leta 2001
in BLA BLA jo moram delit z vami. Nisem našla na forumu, da bi že kdo o njej govoril, zato bom pa kar jaz začela, me je tudi Devi spodbudila k temu
(pa sm te s sabo v drek potegnila
kolk je blo fino)
Sem si rekla, da vam bom predstavila kar tisto, kar je mene pritegnilo med policami Mestne knjižnice Otona Župančiča v Ljubljani, kjer sem jo ugledala (ah it was a love at first sight
)
Osvobajanje od sebe : angeli in Thomas pravijo / Bernarda Pavko (Tale fina teta ma tud v Auri svojo rubriko)
Zdej pa me že Gaja kliče, potlej bom natipkala še uvodno pravljico, ki me je takrat prepričala, da sem si knjigo izposodila.