Quote:on Nov 27th, 2002, 5:48pm, gape wrote:
Zakaj izkušnja zdaj ne bi bila blodnja gape?
ne razumem vprašanja
- Ne dlako-cepi zdaj, zgoraj sam praviš da ni več ta izkušnja ampak nekaj drugega kot resnica.
Ali kaj je narobe z blodnjo, ko postane del resnice?
sploh nism zihr če lahko blodnja postane del resnice, verjetno lahko
- Vsi imamo svojo blodnjo, ane?
Ali naj jo zdaj tajim ali naj jo tukaj zavračam?
ne ... ozavesti jo, tudi zame
- Zavest je subjektivna izkušnja, kako naj to naredim namesto nekoga ???
naredila sem pa točno to, kar nebi smela tukaj, praviš ti gape.
nism reku da nebi smela ... ni blo pa glih pametno
- Praviš ti.
S to željo po ENOSTi
namera je boljša kot želja
- Nameravam enost.
Ne moreš me pa "skenslat" gape, zbrisat, zradirat, ali kakorkoli drugače uničit s teh strani,
nikol nisem imel tega namena
- OK.
jaz imam pa zasluge, da se ne boš unplugdiral?
ne razumem
- Če si skoraj izgubil zaupanje v človeka v zvezi s pojavi teh "vdorov v gosta-jo"? Ta problem se na forumu vleče kt jegulja. Zakaj sem bila glih jaz tista black ship of the family?
EGO : ni lažjega načina in ne mogoče kasneje nekomu
da vidm če te pravilno razumem
torej ... ti trdiš da ne obstaja boljši način za pomagat človečnjaku naprimer in da ne obstaja boljši način da ... kako že ... podobi ženske ki jo je ustvarila natawe dodati nekaj kar se ti je zdelo da ji manjka?
trdiš to?
in kaj
da ne bo to nikol nikomur pomagalo ... al kwa?
- Dobr razumem to, saj vem: še nisem rekla, da je bil to najboljši način. Ko se v blisk odločiš, dobro veš a ne gape, da ni časa za re-akcije, to pride after; lahko mi očitaš, da uporabljam več uma ali da preveč razmišljam - si že. Ampak je težko bit dosleden, resen in se obenem še hecat zraven.

Bi kdo ostal ne-prizadet ob srečanju s toliko živega v sebi?
ne razumem kaj hočeš povedat - prašat
- Aha, te spomin na pogovore v živo zafrkava zdaj; malo pozornosti še - zame prosim.
Odkod ideja, da ju je treba spremeniti z določenim namenom? Kakšnim? Komu bosta potem bližji? V naše skupno dobro? Kaj pa to potem je?
ne vem ... od kod ... povej
In kaj ima ta veze z geomantiko
ne vem ... veš ti? ... od kje ti sploh geomantika?
- Vem od kdaj in od kod, pa se trenutno ne morem spomnit.
sm slučajno slabo prebral povedano na tem threadu?
- Ne da bi jaz vedela.
tukaj te moti stil izražanja, način, oblika, kajvemkajše.
način ja .. ostalo niti ne ... tvoj način me nekoliko moti ... ker ne razumem, ampak za to sem sam kriv
- Bo prav. imho
Hotel si, da razložim svojo blodnjo.
zahteval, da potem izpolnim tvojo željo
- Ne moreš jo izpolnit, lahko zdaj izraziš pravo namero?
Težko mi je, kadar sem brez potrebe brutalna, surova, karkoli.
tudi meni ...
- Lepo da sva si podobna.
Kaj ima pomen popolne narave, če smo pa ljudje blodni?
ne vem ... veš ti?
al je tole
Toda človek je takrat šele človek.
že odgovor?
- Nameravam manj razmišljat.
Quote: to da vidiš dvojnike po stilu pisanja je sicer krasno, tukaj sta si s karmen blizu, tudi ona vidi povsod dvojnike
Sva si blizu tudi tukaj, ker sem Andresu večkrat dala vedet na mestu, ki je bilo zame za to pravo in mi ni zanikal, niti me je odvrnil od tega, da sem ga določila. Nisem pa obtoževala, bi morala?
Quote:reku sm ti, da bi LAHKO blokiru ip-je, ampak potem bi delal samo še to, zato sem se namesto tega odloču, da bomo to ozavestili, sej počas bomo ... al prej al pa slej ... z blokiranjem zihr nebi nič dosegu, samo pozornost bi šla u pm ...
Ne seri, gape. Pozornost? Kdo podpira enost? Ti zahtevaš zdaj bit pizda - al kaj?!
Karmen