Samson
|
BP, samo to: Če imaš tako dobre oči pri meni, jih uporabi še pri drugih, pa boš opazil mnogo več, kot si pripravljen sploh kdaj priznati. Res je, da ste organizirani protikrščansko, za to ni treba kazati na posamezen post, to govori forum v celoti dovolj jasno in glasno slehernemu, ki ima ušesa in oči. Pa ne me spet zmerjat, da govorim zviška samo zato, ker povem nekaj, kar pač ne moreš zanikati. Nisem pa krivil gape-a, da je to delal pod drugim imenom, bil je primer, ki ga veste vsi, če ga hočete vedeti, ko je pobožal prispevek z neslanostmi pač tako, kot sem opisal prej. Mislim pa, da je gape tu svetel lik, kljub vsemu, in da je težava pri večjem številu ostalih. Toda usmerjenost, no ja, ta je pa tudi pri gapeu izrazito protikrščanska, žal.
In, bp, če kdo dela diskvalifikacijsko proti komu, to se točno ve, kdo in proti komu. To je preprosta resnica, ki jo ti zanesljivo vidiš, pa se še kar sprenevedaš. Obenem, naj opozorim na to, zaradi česar je do tega prišlo: Pirx_ je navedel konkretne primere dobrodelnosti krščanstva sredi Ljubljane danes, tako razgledani ljudje, kot ste nekateri tukaj, morate vedeti za to. In podelati se na to (oprosti izrazu, samo zato, da je kompatibilen z izražanjem mnogih na tem forumu) je aroganca par excelence. Ne zameri izrazu, vendar takšen odnos zasluži še hujše izraze. In ni čudno, da v dobro mislečemu vzpodbudi jezo. Tudi zadnji tvoj post meni v prijateljsko opozorilo razodeva, čeprav vidim, da si ti predvsem pozitivno usmerjen, nekakšno diskvalifikacijsko noto. Če pokažem na resnico, govorim zviška. Če rečem, da resna in z resnico skladna izjava ne more imeti enake teže kot provokatorska oziroma namenoma žaljiva in neresnična, sem spet visok. Veš, do so subtilne diskvalifikacije. Ne vem, koliko namerne so, vendar so DISKVALIFIKACIJE, prav tako, kot jih je zganjal na račun mojega imena še nekdo, ki je izjavil, naj ga več ne omenjam. Očitno se boji, da bi ga bolela ušesa, če bi povedal vse, kar mi je na srcu. Vendar me te diskvalifikacije ne morejo doseči, kajti ne bo se zgodilo, da bi zapisal besedo, v katero ne bi tudi hip s srcem verjel. In če verjamem, da ne lažem, se lahko tudi zmotim, lažem pa ne. In pomoto lahko popravim s popravkom naslednjič, pa še z opravičilom, laži in ponaredke pa bi moral potrjevati s ponavljanjem istih laži in ponaredkov in še z dodajanjem vedno novih. In takšen odnos in argumentiranje očitam mnogim na tem forumu, da se razumeva.
To, da si je nekdo privoščil moje ime, in to nekdo izmed ostalih na tem forumu, v to sem prepričan, je dejstvo, ki jaz zanj pač vem. In prav to mi je odprlo oči, da sem postal zelo pozoren na sleherni post, ki je kakorkoli provokatorski. Seveda pa vseh ne vidim, ker nimam časa viseti samo na tem forumu, imam pač, kot vsi vi, tudi drugo delo.
Tako, sem za umiritev situacije. Vendar prosim, da ne nadaljuješ z obrambo zadev, ki jih ni mogoče braniti z resnico v srcu. Samo to, prijatelj.
S spoštovanjem,
Samson
|