Samson wrote on 23.09.2002 at 21:32:17:Verjamem, gape, da si imel s tem forumom namen, kot praviš. Toda očitno je kar res, da je v njem zelo konstantna naperjenost proti nam, ki se deklariramo kot pripadniki Cerkve.
Zakaj potem niti sluha obsodbe nekih trditev o krutosti dr. Rodeta, kar si verjetno prebral, če ne drugje v mojem postu,
obenem pa tako vehementno govoriš o neki vseplošni resnici, ki se pač spreminja, kot je videti, kakor komu bolj ugaja.
ker se mi ne da iskat na roke - z očmi - sm isku 'krut rode' ; match all words ; 700 dni
samo tvoj post je vn padu
iščem torej na roke
najdi.si orodni vrstici rečem naj mi označi vse 'rod' na strani
najdem ... od zadaj proti prvemu postu:
Reply #44 - samson
da je dr. Rode krvoločen, je zares huda zloraba razsodniške funkcije, če si si jo že vzel
Reply #39 - pirx_
kaj je dr. Rode nardil tako slabega in krvoločnega, da si zasluži take nesramne opazke?
Rorej, Robi, še enkrat - v čem vidiš krvoločnost našega nadškofa?
Robi, tebi pa hvala za odgovor o "krvoločnem" Rodetu!
Reply #32 - samson
Oldi, govoriti o krvoločnosti dr. Rodeta, ki je zaneljivo neizmerno visoko nad teboj
Reply #30 - oldi
A ti ni krvoločnost Rodeta dovolj velik dokaz, da si usekal mimo.
naletim na ta post - nedelja
Re: Poseganje župnika
« Reply #22 on: Sep 22nd, 2002, 3:23pm
--------------------------------------------------------------------------------
Prav zanimivo to nedeljsko branje. V bistvu se že kar malo zabavam.
- in si rečem pred tem ta štala z rodetom ni nastala
zihr
kje (kdaj) je torej nastala?
jo je oldi naredu - s svojo 'provokacijo'?
naj vsazga ki 'provocira' začnem morit naj ne provocira?
sej vsi provocirajo
vsi en drugmu dražmo egote, k eni bedaki poneumljeni, vedno skozi dvojnost, nikoli skozi enost ... seveda ko pa ne znamo.
in zdej ... u starih časih, ko smo začenjali smo rekl, da če te neki uspe sprovocirat ... ja sorry ... idi pucaj ... lahko nas prašaš kako, to pa je tud vse, lahko ti clo kdo pri čem fizično pomaga ... ampak ... morš prost, vsaj to.
in tole:
A ti ni krvoločnost Rodeta dovolj velik dokaz, da si usekal mimo.
mene ni zmoglo sprovocirat, vsaj vtolko ne da bi se odzval, ker VEM da rode ni krvoločen (krut kot si ti na koncu zapisu)

zarota
grem zdej dablčekat texte če mi je kej ušlo in je kako drugač kot tko kt sm napisu.
jest nism napisu niti enkrat da je rode krut al pa krvoločn.
začel je oldi
po ugotovitvah, čeprov sm nekje zasledu da je začel robi ... sej pravm grem še enkrat čez
ja ... pirx_ (#39) govori definitvno o robiju - torej - je robi brisu poste - jih jest ne najdem - al ga je pirx_ zamenju za oldija?
to bi rad zvedu najprej