Amstel
|
Rada bi pokomentirala nekaj stvari, ki jih je napisal gospod Lovišček:
Upala, sem da Prenova, pomeni prenovo. Pa žal to, kar bom spodaj citirala, mi ne deluje kot nekaj pozitivnega, ampak prej hudo razlikovanje med tistimi, ki so "varni" in "nevarni" za RKC oz. za vernike.
Dobro bi bilo premislit, kam taka naravnanost k razlikovanju ljudi, pelje. To, da vernik, ki oznanja ljubezen, strpnost, Jezusa... itd.., napravi seznam ljudi, skupin, ki so :
Citiram g. Loviščka, s tem, da številke pred "krivim", sem dodala jaz: Kaj je pravo in kaj krivo, pa ne vemo le katoličani, ki smo se zakoličili v dogme, ampak tudi protestanti. Navedel bom nekaj trditev iz knjige Derek-a Prince-a Blagoslov ali prekletstvo. Nekaj značilnih oblik okultizma, ki so prisotne v naši sodobni kulturi: 1. Akupresura, 2. akupunktura, 3. astralna projekcija, 4. borilne veščine, 5. čarovništvo, 6. dinamika uma, 7. kontrola uma, 8. hipnoza, 9. hoja po ognju, 10.lebdenje v zraku, 11. ozdravljanje "na dotik", 12.parakineza, 13.telekineza, "tresenje mize". 14.Analza rokopisa, 15. astrologija, 16. avtomatično pisanje, 17. branje misli, 18. branje s čajnega lista, 19. čaranje, 20. diagnoziranje s pomočjo barvne terapije ali nihala, 21. frenologija (določanje značaja iz oblike lobanje), 15. horoskopi (ponavlja), 22. iridologija (branje iz zenice), 23."jasnovidnost", 24."kanaliziranje", 25.kabala, 26.kristalne krogle, 27.mediji, 28. numerologija, 29.poslušanje "glasov", 30.vedeževanje iz (tarot) kart, iz kavne usedline ali iz dlani, 31. spiritistične seanse, 32.telepatija, 33. tolmačenje znamenj, 34. zunajčutno zaznavanje; vse knjige, ki učijo okultno delovanje. se nadaljuje----------->
|