Amstel wrote on 17.08.2002 at 20:11:17:Ja, seveda berem (skoraj vse) tvoje poste. In razberem kako razmišljaš. Poskusi se še kdaj izpostaviti s kako svojo dilemo. Potem bom vedela, da priznavaš tudi svoj ego.
Saj ga še imaš, a ne? 
Mnenje in analiza, to sem upala, boš razumel - razliko.
Mnenje dopušča, da se motiš. Analiza ne.
In ves čas ti govorim o načinu, kako nekaj poveš. o tem tvojem načinu sem jest začel nekje tuki
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=svetovalnica;action=display;num=1...in o tvojem egu (ki ga ni seveda) tuki:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=102327...Amstel wrote on 17.08.2002 at 13:18:23:Si že slišal za Rešiteljski sindrom?
N. wrote on 17.08.2002 at 22:40:27:Od kod ti ta informacija? Kje si slišala za ta sindrom? Knjige, šola...? Lahko napišeš malo več, da vem, kje poiskati podrobnosti.
temu se reče tud jezusov kompleks
veliko nas je bilo na lepi poti proti polju zarad njega
men se je on zbudu, ko sm se premaknu na tretji nivo.
ta forum in vse ostalo je produkt tega 'sindroma'.
kar pomeni da on ni slab, če se ga zavedaš.
jest sm se ga zavedu v tednu po tem ko se je zbudil v meni, v tisti zajebani obliki, mel sm ga seveda že od prej, se pa prej ni kazu v taki obliki kot kasneje.
kazu se je v počasni a vztrajni poti proti vzorniku ... jezusu ... kako pomagat vsem ljudem?
kako jim pomagat da se rešijo?
kako jim pomagat da sploh dojamejo da se je treba rešiti?
da to razumejo celo?
mega naloga
... sm si jo zastavu in jo dogajam.
tko nekako no
to je ta 'sindrom'
tko ga jest vidm
tko sm ga in ga doživljam
in tale poziv:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=svetovalnica;action=display;num=1...te še kar poziva, da se daš na tapeto v svetovalnici ... pa dobr, sej te je amstelka gor postavla, z sindromom, jest se strinjam z njo, ti pa nam lahko razložiš zakaj ni tako, pa ne tukaj, ampak tam
da zaključim ta thread ...
smisel njegovega življenja NI "reševanje" problemov drugih, njegov problem (vzorec) pa je to da misli da ljudje rabijo pomoč. kar je res. ampak za to pomoč morajo VSAJ prositi, če ne prosijo, ponavadi niti ne vedo da jim nekdo pomaga in v tem primeru se deluje proti njih svobodni volji in to je najhujše kar lahko počnem v lajfu, da delujem proti svobodni volji nekoga drugega. to je po definiciji črna magija. ker pomoč ne rabi bit fizična. misli so dovolj, saj besede in dejanja (tipkanje) izhaja iz njih.
to robi če prvič slišiš po kakšnem čudnem naključju, si dobro preberi in če ti kaj ni jasno vprašaj na svojem threadu.
to je njegovo preklestvo, isto kot moje in isto kot mnogih, ampak to ni preklestvo, če se ga zavedaš ... in ... če ga zanikaš, se ga niti pod razno ne zavedaš.
... kako je lahko za koga analiza "preveč".
jest to vidm tko da od te vaše slavne analize lahko človek - ego poči in ko poči moraš imet zadost energije nabrane da te ne odnese ... u polje ... zato se ljudem ne pomaga če niso pripravljeni, sej mogoče da ti tud nisi, ne vem, in niti me ne briga, ker to sm ti jest že enkrat povedu in si odreagiru v stilu da nimaš ega, pa ti ne verjamem.
prepriču me tud nisi.
in morm rečt compovi posti so mi bli zlo všeč, sploh od začetka, je blo tko da mi včasih kr nč ni blo treba napisat, si že ti napisu, to se mi dogaja tudi pri drugih ljudeh, ampak pri tebi je blo to še posebno pogosto, zato mi je tud pozornost pritegnilo, sploh zdej ko se spominjam za nazaj, v bistvu bi lahko reku da si mojo vlogo takrat prevzel, kar se je zgodilo še enkrat kasneje ... vsaj poskus ... ampak si bil nalogi nedorasel.
to vse bi mogoče blo lahko preveč, ampak ne zate ... ker si en od nas, in mi se ne damo, lahko nas praska al pa kar če, mi gremo naprej.
... nasprotovanja v izjavah ljudi
a ste že kdaj slišal da je edina stalnica sprememba
naj se kdo spravi na moje nasprotujoče si izjave ... vam bom samo oshota pejstu notr.
pa ne mislt da sm jezn al pa kej ... se pa strinjam z amstel ... robi ima problem in je blizu temu kar je napisala ...