hyperborea wrote on 14.03.2003 at 10:39:06:222,444,555,777,999
od kar sem prebrala tisti prispevek od Kali, dnevno videvam zgoraj navedene stevilke - najbolj pogosto pa vidim 555...
Res je tako kot pišeš.
Ampak vse številke, ki se nekako držino skupaj in so 3 imajo POVEZAVO med 3, v to sem jaz trdno prepičana.
Drugače je - če sta dve ali ena...
No, saj boš sama najbolje vedela, od kje bi lahko IZVIRALO.
Ampak videnje teh številk...
Lahko bi šlo resnično za kašno spremembo, ki je vezana trako nate, kot še na ENO osebo - vmes pa je tisto - SPREMEBA na bolje.
Vsaj jaz sem tako gledala ko si napisala tisto o ŠTEVILKi 5 in povezava 555..
Upam,da sedaj razumeš...
Oz. Boš razumela...
Mama ti pa lahko veliko pomaga, seveda,...
Quote: Hkrati pa so me te stevilke spet potegnile nazaj v glavo in misli, kar pa zagotovo ni zdravo....
Seveda, ker potem kar naprej misliš o njih in se ti ŽE same od sebe, brez, da bi pomisila nanje - POJAVIJO, to pa ni dobro. Upam, da se boš malo otresla tega razmišljanja okoli številk, prepusti mislim, da SAME DELUJEJO in PRINESEJO, kar pač prinesejo...
Ker če misliš na njih, se bodo ZAGOTOVO pojavile in te bodo BEGALE...
Hvala za ob razlago 11 in 22. Morava pa še prepustiti BESEDO tistim, ki so rojeni tak DAN - no jaz sem 12 - skoraj bi bila 13 na PETEK, pa se je mami potrudila in REKLA;
"o ne to pa ne, na PETEK 13 pa že ne bom rodila"
In Simona se je Rodila na četrtek 12..
Kako zanimivo MAR...
Bova prepustili besedo DRUGIM, kanje... Da sami spregovorijo, kakšni so.. Kakšna je njihova narava...
Quote:Angeli so pa z mano, ce vidim stevilke ali pa ne...in cutim, da me imajo radi (saj drugega ne znajo!)
RES je, vsak človek ima SVOJEGA Angela, v to sem tudi sama prepričana. Tudi on NAm včasih preko ZNAMENJ, da vedeti, kako MORAMO...
Od nas pa je ODVISNO, če bomo TEMU Sledili...
ANGELI Ob NAS in Z Nami...
Lep sončen DAN želim vsem....
Pa še enega...
vsem pošljem...
Simona-simsi