veronika wrote on 15.03.2003 at 08:51:44:Kaj pa št. 11? Saj mogoče je že kje kaj napisano, ampak rada bi slišala kaj v slovenščini. Ker jaz predstavljam št. 11.
Kali, to je spet Od tam, ampak saj je povsod Enako, Jaz pa bi rada Tole dala Veroniki, da ne Išče, pa še Za druge, ki si željo enako vedeti o Številki 11...
11 je zelo slabo število za fizični svet ali prvo pozornost pa zato tem boljše za astral ali drugo pozornost, kot jo mi imenujemo. Močno poudarja vse negativne izkušnje oz. vzorce iz tega in prejšnjih življenj, zato se človek počuti tem bolj zafrustriranega. To pomeni, da imajo enajstice na astralu, na drugi pozornosti, izredno moč, ki jo ponavadi nezavedno uporabljajo tudi v sebične namene, kasneje pa v svojem fizičnem življenju dobijo povratni udarec, ki jim zelo teži življenje. Če vemo, da je astral čustveni nivo - tam je vir naših strahov, ljubosumja, jeze, posesivnosti, potem je jasno, zakaj so ti ljudje ponavadi nesrečni. Pravilo je, da je v njihovem otroštvu bilo nekaj slabih izkušenj: ali med staršema ni bilo ljubezni (morda je bil poleg tudi alkohol in nasilje) ali pa samo enega od staršev ni bilo doma, zaradi česar je vzgoja pomanjkljiva. Vedno so v družini na nek način negativni odnosi. Tem osebam potem manjka en pol: yin ali yang. To pa povzroča nerazumevanje manjkajočega pola kasneje, v odraslem obdobju.