Someone... no, pa da odkrijem par stvari o sebi.
O zabarantanju in prodaji duse bom rekel le to, da je bila zgolj prispodoba. Dusa sicer je in se neki na pol miga, samo taka pac je, ker so jo zivljenske poti ustvarile tako kot je in zato recem, da je prodana - cena prezivetja pac.
Od tod vcasih tudi moja brezsrcnost. Sem mogu kr ornk pomislt, kdaj me je nazadnje pri srcu stisnilo, ko sem koga svojih bljiznjih ali tistih, ki naj bi jih imel rad prizadel in sem ugotovil, da se ne spomnem.
Na zalost ali sreco so se dogajale stvari, ki so me prisilile v to oz. sem se sam, da sem se naucil uporabljati zgolj in samo mozgan in ce kdaj ze izkazem kaka globja custva je to posledica mozgana in ne duse.
Ma zabluzil sem zdele cist u maloro. Mal pregloboka tema je tole, da bi jo lahko razlozil samo s pisano besedo. Mogoce bom kaj bolj jasen v odgovoru Little Star.
Little star.
Kot sem ze rekel, je bila moja izjava zgolj le prispodoba.
Ce bi definiral svojo prodajo spet s prispodobo, bi rekel, da sva z Luciferjem naredila kokr tolk dober deal. Najbrz me bos zdele sklincala in zmajevala z glavo, ko bom napisal, da sem probal marsikaj, da bi duso ocistil in in nasel resnicni mir. A glej ga zlomka, ko v dobi vec kot deset let to ni uspelo.
Lahko temu recemo tud, da sem vrgel pusko v koruzo ali pa cist preprosto soocenje z dejstvi in uporaba le njih v svoj prid za ceno potlacenja duse v pozabo in uporaba mozgana.
Ce se lahko izrazim na bolj preprost nacin. V vsej svoji "borbi" sem spoznal, da mi je lazje ziveti le s komandami mozgana in ce sem zaradi tega navadna pizda, tud OK.
Meni je lazje in na svoji poti (kakrsnakoli ze je in bo) se prebijam lazje od tistega dne, ko sem rekel dusi, naj se mi pobere v svoj kot in naj me neha jebat v glavo, ker pol se mozgan pritozuje in posledica tega je zmedenost, bolecina, strah, obup itd...
Zdej eni boste rekl, da se motim in je moja dusa ociscena in je nasla svoj mir. Lahko bi tko rekl. Lahko pa recemo, da je se vedno umazana in nemirna, le da se lepo nahaja v svojem kotu v okovih in nima pravo glasanja.
Zajeban to razumet? V moji kozi sploh ne in prosim vas, ne me obsojat, ce sem nasel malce drugacen nacin rinjenja skoz lajf, kot naj bi ga imela vecina in kot naj bi bil tisti - edini pravi.

PS. Kako se avatar ne vidi? Hudica, no! Gape, a ti ga lahko posljem na kak mail in ga ruknes direkt na server? THX