titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
A. Cas je da zveš kaj se dogaja! In cas je, da greš naprej in ostali ti tud - i. Tuki gor delaš iste stvari, kot si jih delal doma, in ce boš nadaljeval nebo ok!
Sem rabu cela dva dni, da sem spet prišel nazaj gor, ne pa cel mesec, kakor mi svetuješ, A.. Pa še to zato, ker se mi od doma ne uspe logirat. Ne vem če bom s tem prišel kaj naprej, saj tole, kar delam tle gor, naj bi itak veljalo bolj kot en pogled za nazaj. Tud ne vem, če bo ok, ampak zakaj bi se tle trudu delalt lepšega, kot kot sem doma. Sej ne počnem nič drugega, kot eno virtualno preslikavo samega sebe v tituda. Ti tud v A.-ja, a ne ?
A. Cist enostavno, hoceš tu dobit podporo tega, kar te vlece kar je mocnejše od tebe… In zato dragi titud daješ sem gor vse mogoce tekste, full velik razlagaš, sam zato da bi spoznal nekoga, ki je s tabo in bi reku STRINJAM SE!
Kot sem zgorej omenil, me je tle gor vleklo eno kredibilno mentalno kopijo naredit. Če bi hotu samo eno potrditev, bi folk do tistega STRINJAM SE lažje pripeljal prek kakšnega druge medija. Recimo tiskanega, kjer bi manifest na vrata nabiv ali pa bi naivne učence v enemu hermetično zaprtemu sokratovskemu dialogu vodil iz teme nevednosti do končne resnice. Form je interaktivna zadeva, ki ma svojo moč v detajlih,.Če samo vsake tolk časa prideš gor pogledat, se zdi, da so vsi malo zabluzil. Pa kaj! Jest že pol življenja živim v eni intezivni interakciji, pa sem se že navadu zgledat ves zbluzen. Se pa zato zmeraj kdo najde, ki ima v seb vse pošlihtan, ko pa s kom začne kontaktirat, ne more sprejet, če se zadeva z eno genaralno predstavo ne gre skupaj. Forum me fascinira prav zato, ker na njem ni možno črte potegnit pa končne pike postavit, ker lahko na eno in isto stvar zemraj z drugega kota gledam/š.
A. Glej sam sem imel iste probleme z eno skupino, kot jih maš ti. Sem jim razlagal od kosila on pa so vedel kako se dela prticek, sam bl, kot sem jim razlagu, da je KOSILO tist kar je važen, bl so gledal prticek, sam jaz sem vedu, da je važn kosil! In sem vse mogoce stvari hotu dokazat in povsod hotu razložit sam, da bi en reku prav maš A.....
Glej., A., sem že zgorej omenu, da je mogoče forum kot medij kriv, da naša interakcija navzven zgleda zbluzena. A jest v tem ne vidim problema, mene fascinira dejstvo, da en najmanjši skupni imenovalec v 'dvojnem odvod po času' vendarle obstaja. Da prtiček prispeva h kosilu al pa kosilo k prtičku k enu skupnemu vzdušju, pa naj bo to ena posvetna požrtija al pa poduhovljena zadnja večerja.
|