No da se jest tuki dam svojo piko.
Titud, najbrz si opazu, da sem odprl nov thread, INTUICIJA, kateri malo bolj pojasnjuje, oz. doloca, opredeljuje pojem kot tak na strokoven nacin, in ne iz moje izmisljene perspektive...
naprej glej Thread INTUICIJA- linkec:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo&action=display&num=...No kar se pa tvoje problematike tice, pa mislim, da zadeve postajajo pocasi jasne. Iz DEMISTIFIKACIJE mistike, smo prišli na to, da bi tebi dali recept, odgovor, oz, potrdilo zato, da bo tvoj zakon trajal do konca tvojega življenja v tej obliki, ki te zdaj sesuva in da dobis potrdilo, da imas prav.
Pa te razumem, isces potrditev, da tvoj um, tvoje življenje ima smisel po Tvojih predstavah, seveda ker se na veliko "Razdajaš" ženi. Ji kuhaš, z njo hodiš na večurne sprehode in meditiraš z njo v prazno, kupuješ rezervirane camp place za prikolico in oh in sploh.
Ja ce ti to ni bilo vsec, bi pa po mizi udaru. Red bi naredu, tak ali drugacen. Ej, stari če je tvoja žena kvazi duhovna oseba, kako lahko potem ti trdis, da je ravno nasprotno, po tvoji kvalifikaciji bi lahko tvojo zeno okvalificirali za negativno. Izkusila je, deluje, cuti, ima intuicijo, po drugi strani pa se tako obnasa, te dobesedno Ponižuje. Tuki neki ni v redu, bi rekel:"Kva, a zdej tle nas sponaš, dobesedno sponaš?" Ej, bi pa zelo zelo rad slišal tudi besede tvoje žene, resnično. Še drugi pol. Omogoči ji enake pravice, da še ona pove svoje.
Meni tukaj marsikaj ni jasno. Kot si recimo, navrgel Zvezdici, "se bos s tem ukvarjala ko te bo zadelo". Pa ti si se razpisal na siroko o DEMISTIFIKACIJI preden si izpljunu: "Ti bom zaupal, zakaj bi moral tud zgoraj poštimat... Že 20 let živim s partnerico...." in to slab teden po tistem, ko si odprl vprašanje, en teden. Razumem, zaupanje, ne veš kdo smo, kaki smo, ali kar letamo okoli. Ma vse razumem, samo dej direkt vpraši, ne prosim, lepo prosim, me o Jabukah spraševat, v resnici te pa zanimajo Slive. Sej je podobnost, samo je izkrivljanje zadaj.
Zakon je eno vecno prilagajanje v OBE smeri. Ce se samo futraš, ne gre dobro. Če samo žreš, tudi ne. Slej ko prej se sesuje ali pa se spremeniš v robotkota. Vsa je možno. Toda ali je vredno... ???
Tvoj intelekt ima velike razsežnosti, veliko moc manipuliranja z besedami, z opisi dogodkov, logicnega analiticnega razmisljanja. No dvomim, da ne razumeš kaj ti hočemo tukaj dopovedati, tako ali drugače.
Življenje je tvoje. Odrastu si. Poskrbu si, za otroke, zdej bodo pocasi mogoce sli in te skrbi ko bosta ostala sama z ženo.
Jest verjamem, da se da vse dogovort, seveda če se razumemo. In tako to velja zate. Ce noces dobiti raka, se zacni sprejemati takega kot si. Ce mene vprasas si cist v redu, samo ne se podcenjevat. Si tukaj dost povedu, na zelo intelektualen nacin. Torej ti logika, mozgani delajo, si zanesljiv, trden, vztrajen... in to je veliko, ogromno vredno. Obe lastnosti sta dobri, tvoja in ženina. In ti namesto, da bi krepil razvijal svoje, se hoces istovetiti z zeno. Ne bujde išlo. Ne morejo vsi delati istih stvari, vsak ima svoje naravne danosti, talente, sposobnosti.
TI NISI TVOJA ŽENA.
Delaj tisto, kar te veseli. Ne delaj pa stvari zato, ker to počne tvoja žena.