titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Sorry, gape, v prejšnjem svojem postu sem spregledov tvoj replay 103, v katerem si z oshom ponazoru razliko med moško in žensko potjo do razsvetljenja. Zdaj tud štekam, zakaj si tolk močno poudaru, da je ona 'fantek'. Mene je pri tvoji interpretaciji osha najbolj zadelo tisto, da z meditativnostjo 'ta-raz-svet-ljeni' pridejo do drugačne, božje ljubezni, ki ti jo ne more nuditi nihče živ. Pa točno to sem skušal seb pa vam z enimi svojimi besedami dopovedat replayih ..... Kolikor je možno iz tvojaga posta razbrat, imava midva glede tega eno dost zbrkano sceno, ampak vsaj zadnje čase sem pa jest dejansko prišel do tega, da se moram končno stereotipu o svojem mačizmu (ki sem ga sklicevanjem na umsko vlogo v odnosu futrov) odrečt in končno svojo brezpogojno ljubezn ponudit. Ker za to gre, da je žena po tolkih pa tolkih letih dejansko zacvikala, da jest svoje vloge v njenm življenju (da bi se brezpogojno na ljubezen nekoga živega lahko naslonila) ne morem ali pa ne znam izpolnit in bo svojo pot proti razvsetljenju mimo mene ubrala. Tle je tud razlog, da sem se praktično vsakovrstnih mističnih občutij ustrašu, da sem v manifestu pred njihovimi patološkimi posledicami duhovne isklace strašil. Z mojga vidika sem imel celo prav, se mi prav lahko nekaj tko strašnega zgodi, da mistično razsvetljenje samo eden doživi in drugega v zemljskim mukah pusti ali pa da začneva z ženo vsak s svojo frekvenco drug mimo drugega po univerzumu vibrirat. Na real-lajf v takšni duhovni sceni res ne bi dal pet para. Zdajšnje zemeljske muke so v primerjavi s tem pravo razkošje, a hkrat tud zadnja šansa. Hvala, fantje pa punce, da me na to opozarjte, me po najboljših močeh na ta pravo pot usmerjate. Bi rad vidu, da čez cajt (tko kot A. svetuje) skupaj ugotovimo, da 'za tastarga' še ni blo prepozno.
|