Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 ... 7 8 9 
(Read 70579 times)
titud
5
p
*****
Offline

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Posts: 6736
Markomur
Gender: male
Re: ZA DEMISTIFIKACIJO MISTIKE!
Reply #120 - 23.05.2002 at 14:45:55
 
Pr nas sta taglavna protagonista  za integracijo mistike pa znanosti kononeko pa peruš. Eden je fizik oz informatik, drug kemik. Peruš je za mtematko po mojem ful dober, je celo matematično formule za razna kognitivna stanja napisal. Konenko se tud na tem forumu v zvezi z merjenjem sevanja mobilca oglašov. Je pa po mojem mistiko v kakršni koli obliki v naših znanstevnih krogih ful tvegano omenjat, kaj šele nanjo sklicevat. Jest pogrešam družboslovce: sociologe, psihologe. Kdor se začne novodobne pardigme za svoje sprejemat, mora iz uradne znanosti ven it (gerkman, mihajlovič-slavinski, homeopatski zdravniki). Edin z eno veliko avtoriteto je bil akademik terstenjak, ampak njemu je kredibilnost tud cerkev pomagala dajat.

Ne vem, kolk bi jih blo pripravljenih modularno postajo gradit. A nismo konc koncev mi tle gor ene vrste modularci? Kjer nam zanja  zmanjka, srce nastop -in obratno  Wink    
Back to top
« Last Edit: 23.05.2002 at 15:46:07 by titud »  
 
IP Logged
 
BRUS-LI
5
*****
Offline

sanje so več kot sanje...

Posts: 665

Gender: male
Re: ZA DEMISTIFIKACIJO MISTIKE!
Reply #121 - 23.05.2002 at 16:02:21
 
ampak dons si pa u tapravem mudu........dons je tvoj dan......vse odgovore .........direktnga u center. Brez oklevanja ......okolišanja.........to se uč.

Ja ni kej res je ....vem k je s homeopati ista caka..........zadnje case malo manj .......ampak vseeno. Ja ni kej sistem je sistem. In če si sistem morš bit trden. Sej je Sting lepo reku.......u enem songu da so Poets, Priests  and Politicians........zato tam kjer so ker pač delajo za nekoga......da jih ta nekdo prizna itd.....in še za časa njihovega življenja .........he, he .......ta je dobra..........še za časa njihovega življenja so doumeli njegovo veličino.

plp

brus-li
Back to top
 

Kar 1 neumen dobro naredi, 100 pametnih zlepa ne popravi...
BRUS-LI  
IP Logged
 
Pages: 1 ... 7 8 9