Blisk1
3

I love YaBBaaa rasta-wo-man!
Lublana
Da še jst dodam svoj piskerček, k sm iz stare šole kar se vojske tiče. Današnja mldaina dela vse po principu najmanjšega odpora, zato se tudi nikomur ne da it v vojsko, čeprav glede na to, koliko so nedesciplinirani in kolikor majo polne riti vsega in kolikokrat, ko pride do problema vedno to rešujejo očki in mamice, pravim, da je vojska kljub temu zelo koristila večini, saj jih je naučila discipline in pa možnosti lastnega preživetja brez opore staršev. Ampak tukaj je govora o NATU, jst sem bil na začetku ZA, potem se bil proti, ker sem zadevo bolj podrobno predelal, še vedno sem proti, ampak če bo prišlo do referenduma bom obkrožil ZA. Zakaj? Zato, ker je NATO inštitiucija, od katere Slovenija ne bo mela neke koristi, če gledamo kratkoročno, ampak dolgoročno, pa se bo svet delil na NATO in pa ostali, torej če ne boš v NATU, si sovražnik, akr pomeni tudi problem gospodarstva itd. Če bi EU bila sposobna narest zadevo v smislu NATO, pol bi jasno šli v evropsko združenje, ampak evropa tega ni sposobna, torej nam ne preostane drugega kot NATO, čeprav na žalost je zdej predsednik ZDA Bush, ki je mal umsko zaostal, pa mu edino kar mu gre po glavi je vojna, sicer pa najverjetneje ne bo zdržal do konca svojega mandata, ker je prevelik fanatik.
|