Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
(Read 38813 times)
Amstel
5
p
*****
Offline


Posts: 2844

Gender: female
Re: Poseganje župnika
Reply #45 - 23.09.2002 at 19:33:35
 
Samson wrote on 23.09.2002 at 19:21:57:
GAPE, gotovo sem Titu že zdavnaj odčustil. .


Odpustil da si mu? Hm, torej vzameš nazaj besede, da bi uničil napis TITO?

Samson wrote on 23.09.2002 at 19:21:57:
ta forum je že po svojem ustroju proticerkven, občutek imam, da je celo nastal zato, da bi deloval proti Cerkvi in proti nam, ki ji pripadamo. .


Grin  Grin  Grin         Eh....

Samson wrote on 23.09.2002 at 19:21:57:
Amstel, ne vem čemu ta sprenevedanja, to vendar ni tebi podobno.


Samson:  Poznaš rek "človek, ki te močno hvali, te bo nekoč grajal." ?
Back to top
« Last Edit: 23.09.2002 at 21:47:04 by Amstel »  

Naj se zgodi, kar se mora.
 
IP Logged
 
Samson
5
*****
Offline

RKC je zakon!!!
Posts: 627

Re: Poseganje župnika
Reply #46 - 23.09.2002 at 19:57:49
 
Da, odpustil sem mu, Amstel, zanesljivo to drži. Vendar to ne pomeni, da ne bom odpravljal posledic njegove škodljive vladavine, seveda, če jo bom kje mogel. Je pa res, da poznam kar nekaj lepih Titovih spomenikov, ki so umetniške vrednosti, in taki preprosto morajo ostati. Tudi mislim, da je del naše zgodovine, pa ga ne zanikam, le da ni najbolj prijetno gledati njegove sledove prav na vsak korak. Kar pa zadeva tisti sporni napis, preveč pomena mu dajemo! Nesmisel!

Tisti rek poznam. Tudi dogaja se tako. Toda med prijatelji se zadeve razčiščujejo, pa en tak rek ni v stanju podreti nobenega pirjateljstva. Prav tako nobena še tako huda beseda. Vsaj jaz tako gledam na te stvari. Gotovo si vsaj malo tega pri meni že opazila. No, naj se takoj opravičim, če sem bil preoster, toda nisem vedel, kako naj drugače izrazim svojo misel, ki mislim, da je v skladu z resnico. Se pa lahko tudi motim, kot tako simpatično zapiše gape. To gotovo velja tudi zame.

Prijateljski pozdrav!
Samson
Back to top
 

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: Poseganje župnika
Reply #47 - 23.09.2002 at 20:17:51
 
Samson wrote on 23.09.2002 at 19:21:57:
ta forum je že po svojem ustroju proticerkven, občutek imam, da je celo nastal zato, da bi deloval proti Cerkvi in proti nam, ki ji pripadamo. Obenem pa z veseljem pestuje najbolj obscena obtoževanja, se spogleduje z najbolj fantazmičnimi gledanji, mu pride prav vse, kar je vsaj malo destruktivnega za preteklost nas vseh.

bom probu ...
glej ...
upornik se upira nečemu - je proti
bojevnik se bori za nekaj - je za
bojevnik upornik, se bori za nekaj in se ne obremenjuje s tem če je to slčuajno proti nečemu drugemu.

in to se tukaj dogaja


sem ZA ozaveščanje

to predpostavlja pridobivanje informacij na neko temo, temo katero želiš ozavestit. ko temo ozavestiš, jo (ji) lahko kot prvo odpustiš, kt drugo sprejmeš in kot tretje celo ljubiš (mogoče niti ne v tem vrstnem redu). tako kot je. tukaj in zdaj. z vsemi svojimi predpostvakmi. ne rabiš pa ji sledit. slediš sebi, svoji resnici, si bojevnik upornik, zato tudi narediš nekaj v tej smeri. jest sm se odloču da vse informacije, ki so mi dane, v čimbolj popolni obliki predajam naprej ... in to delam. že kakšni 2 leti. naprej dajem zelo malo informacij iz mojega zgodnejšega obdobja. največ je teh, ki jih dobivam sproti, v njih pa so zihr zakodirane tud informacije iz zgodnjejšega obdobja. te skušam nadomestit z novimi - informacijami - in te so vedno take da se skladajo z resnico, ki sem jo do sedaj zgradli. včasih se mora resnica spremenit. ampak zato je tukaj. vse sprememba je stalnica. in tudi resnica (moja) se spreminja.

in resnica je taka (moja), da cerkvena Resnica ni Resnica, kamoli RESNICA.
in res je tudi to da ti si bil več kot očitno iniciiran v višja cerkvena znanja kot jaz, zato ti je lahko dogma tudi tako zelo konsistentna, meni pač ne more bit, mi je bilo premalo znanja predanega, v tistem času ko sem ga užival, da bi na tem lahko postavu eno konsistentno Resnico - svojo resnico.
in če si je jest ne morem, si je tud moja mama ne more in še marsikdo. ustvari si tako kot mu je dovoljeno - osho taki resnici reče poneumljena - poneumljen človek. in zato ker konsistence ni bilo, sem znanje (informacije) začel pridobivat od drugod.
in blodnja je taka kot je, ampak, ona je moja resnica. lahko ji dodaš košček, to pa je tudi vse, lahko jo celo spreobrneš, v svoje nasprotje, ampak zato boš pa mogu zlo velik postov napisat in to konsistentno. in srečat me boš mogu, in bit konsistenten. in mi seveda razložit dogmo.
v kar sicer dvomim, ker imam preveč informacij ki se z dogmo ne skladajo, pač trenutno v svoji glavi.

in forum, kot tudi www.gape.org , definitivno ni nastal  zato, da bi deloval proti Cerkvi in proti vam, ki ji pripadate, ampak ZA ozaveščanje naroda.

to pa že je proti cerkvi, ampak nisem jest proti cerkvi, ozaveščanje je čisto slučajno proti, in jaz se s tem ne obremenjujem preveč (bojevnik-upornik), dam pa vam definitvno možnost, da poveste svojo resnico. kadarkoli, na celem gape.org-u, povejto jo, povsod, ni panike, tudi tvoja / vaša resnica je del Resnice in s tem del RESNICE.

in njo spoznaš, ko ozavestiš VSE, in to je vse kar je!  

drugega u bistvu sploh ni ...

ps
poglej kaj piše pod : Lahko pa da se tudi motim.

tudi to je ozaveščanje, tudi to je resnica!
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Bardo Thodol
Guest
Re: Poseganje župnika
Reply #48 - 23.09.2002 at 20:43:06
 
Samson, po moje zdaj že malo pretiravaš s tem svojim paranoičnim nastopanjem.
Ali lahko pokažeš na kogarkoli, kar smo jih imeli priliko brati na tem forumu, da je kdaj izrazil željo po rušenju cerkva ali na kogarkoli, ki se je razveselil požiganja križa, kot so se nekateri razveselil odnašanja kamnov z nekega napisa na nekem hribu.

Cerkvi, kot katerikoli drugi organizaciji, ni kaj odpuščati ali očitati, ker je to le aparat (stroj). Odpuščati ima smisel le vsakemu posamezniku posebej, osebam z zavestjo.

Ob prebiranju starejših postov, tudi tistih s samih začetkov foruma, nisem dobil nikoli občutka, da je bil postavljen z namenom rušenja RKC (ali Cerkve če hočeš). Po moji oceni so to zgolj podtikanja z nameni, ki jih ne poznam. Kolikor sem bral, se povsod poudarjajo vrednote, kot so; ljubezen, strpnost, sproščenost, poštenost in podobne, ki tudi katolikom (ki poznajo evangelije) ne bi smele biti tuje.

Si me pa sedaj ti sam (nevede) opozoril, da se mnogi predstavniki RKC verjetno res počutite nelagodno, morda na določen način celo ogrožene zaradi vse širšega zanimanja za alternativno duhovnost, za drugačne verske nauke, ki niso vedno v skladu z ortodoksnimi nauki RKC in njeno (samozvano) vlogo razsodnika o teh zadevah.

Namesto stalnega očitanja o napadenosti in ogroženosti, bi mene in morda še koga, veliko bolj zanimal širši dialog o duhovnih vprašanjih. Zanimalo bi me naprimer, kaj si kristjani mislite o učenjih budističnih menihov, o reinkarnaciji, o čemer je učil že tudi razsvetljeni Buda pred dvatisočpetsto leti in podobno.Back to top
 
 
IP Logged
 
Samson
5
*****
Offline

RKC je zakon!!!
Posts: 627

Re: Poseganje župnika
Reply #49 - 23.09.2002 at 21:32:17
 
Gape, Bardo Thodol, veliko sta napisala. Predvsem gape se je razpisal. Cenim vajin trud. Ne vidim, da bi si bili kaj bliže zaradi tega, ali pa smo si vendar. Verjamem, gape, da si imel s tem forumom namen, kot praviš. Toda očitno je kar res, da je v njem zelo konstantna naperjenost proti nam, ki se deklariramo kot pripadniki Cerkve. Zakaj potem niti sluha obsodbe nekih trditev o krutosti dr. Rodeta, kar si verjetno prebral, če ne drugje v mojem postu, obenem pa tako vehementno govoriš o neki vseplošni resnici, ki se pač spreminja, kot je videti, kakor komu bolj ugaja.

In ti, Bardo Thodol, ki si tako kritičen do mene in do meni podobnih. Mar v pisanju drugih zares nič ne vidiš? Ne vidiš obsojanj, načrtnih ponarejanj dejstev, sprenevedanj, včasih naravnost umazanih žalitev .... Prav tistih nekaj kamnov je ne vem kako pomembnih, ko da ne gre pri vsej naši zadevi za mnogo bolj monumentalne stvari. Je pa tvoj predlog dober, namreč potrebno bi se bilo bolj pogovarjati o duhovnosti. Jaz sem takoj pripravljen govoriti o svoji duhovnosti, tudi o krščanskem pojmovanju duhovnosti, povedal bom svoje mnenje o reinkarnaciji, če bo to komu kaj pomagalo, še celo budistični pogled na svet si bom še enkrat osvežil, da ne bo pretiranega vpljiva moje človeške pozabljivosti, ko bom o tem govoril, če bo seveda potrebno... Toda to bo mogoče samo, če bodo merila enaka za vse. To pa za zdaj niso, pa pika! To se vidi in v tvojem in v gape-ovem postu. Če tega sama ne uvidita, bi predlagal malo več meditacije, kajti tedaj, ko je človek popolnoma sam s seboj, se mu razkrijejo stvari o sebi, ki jih ne sam ne drugi nismo v stanju tako razločno videti v hrupu, ki nas običajno obdaja.

Pa hvala za opozorila, vsekakor. Vsem nam prav pridejo. V eni zadevi se z gapeom ves čas strinjam: pomembno se je učiti, spoznavati vse, kar nam je dostopno. Sicer je pa res, da prav tako gledaš tudi ti in še marsikdo na tem forumu, na srečo.

Pozdrav!
Samson
Back to top
 

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson
 
IP Logged
 
Amstel
5
p
*****
Offline


Posts: 2844

Gender: female
Re: Poseganje župnika
Reply #50 - 23.09.2002 at 21:51:58
 
Samson wrote on 23.09.2002 at 19:57:49:

Toda med prijatelji se zadeve razčiščujejo, pa en tak rek ni v stanju podreti nobenega pirjateljstva. Prav tako nobena še tako huda beseda. Vsaj jaz tako gledam na te stvari. Gotovo si vsaj malo tega pri meni že opazila.


Dragi Samson, zdej pa tako: prijateljstvo gradim v živo, ne po internetu!  Torej.... kdaj se srečava? Wink
Pozdrav
Amstelka
Back to top
 

Naj se zgodi, kar se mora.
 
IP Logged
 
Bardo Thodol
Guest
Re: Poseganje župnika
Reply #51 - 23.09.2002 at 22:02:50
 
Quote:
Samson:
Ne vidiš obsojanj, načrtnih ponarejanj dejstev, sprenevedanj, včasih naravnost umazanih žalitev ....

To je že skoraj zarota  8)
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: Poseganje župnika
Reply #52 - 23.09.2002 at 22:09:38
 
Samson wrote on 23.09.2002 at 21:32:17:
Verjamem, gape, da si imel s tem forumom namen, kot praviš. Toda očitno je kar res, da je v njem zelo konstantna naperjenost proti nam, ki se deklariramo kot pripadniki Cerkve.

Zakaj potem niti sluha obsodbe nekih trditev o krutosti dr. Rodeta, kar si verjetno prebral, če ne drugje v mojem postu,
obenem pa tako vehementno govoriš o neki vseplošni resnici, ki se pač spreminja, kot je videti, kakor komu bolj ugaja.


ker se mi ne da iskat na roke - z očmi - sm isku 'krut rode' ; match all words ; 700 dni
samo tvoj post je vn padu

iščem torej na roke
najdi.si orodni vrstici rečem naj mi označi vse 'rod' na strani
najdem ... od zadaj proti prvemu postu:

Reply #44 - samson
da je dr. Rode krvoločen, je zares huda zloraba razsodniške funkcije, če si si jo že vzel

Reply #39 - pirx_
kaj je dr. Rode nardil tako slabega in krvoločnega, da si zasluži take nesramne opazke?  
Rorej, Robi, še enkrat - v čem vidiš krvoločnost našega nadškofa?
Robi, tebi pa hvala za odgovor o "krvoločnem" Rodetu!

Reply #32 - samson
Oldi, govoriti o krvoločnosti dr. Rodeta, ki je zaneljivo neizmerno visoko nad teboj

Reply #30 - oldi
A ti ni krvoločnost Rodeta dovolj velik dokaz, da si usekal mimo.

naletim na ta post - nedelja

Re: Poseganje župnika
« Reply #22 on: Sep 22nd, 2002, 3:23pm
--------------------------------------------------------------------------------

Prav zanimivo to nedeljsko branje. V bistvu se že kar malo zabavam.

- in si rečem pred tem ta štala z rodetom ni nastala
zihr
kje (kdaj) je torej nastala?


jo je oldi naredu - s svojo 'provokacijo'?

naj vsazga ki 'provocira' začnem morit naj ne provocira?

sej vsi provocirajo

vsi en drugmu dražmo egote, k eni bedaki poneumljeni, vedno skozi dvojnost, nikoli skozi enost ... seveda ko pa ne znamo.

in zdej ... u starih časih, ko smo začenjali smo rekl, da če te neki uspe sprovocirat ... ja sorry ... idi pucaj ... lahko nas prašaš kako, to pa je tud vse, lahko ti clo kdo pri čem fizično pomaga ... ampak ... morš prost, vsaj to.

in tole:
A ti ni krvoločnost Rodeta dovolj velik dokaz, da si usekal mimo.
mene ni zmoglo sprovocirat, vsaj vtolko ne da bi se odzval, ker VEM da rode ni krvoločen (krut kot si ti na koncu zapisu)Grin
zarota

grem zdej dablčekat texte če mi je kej ušlo in je kako drugač kot tko kt sm napisu.

jest nism napisu niti enkrat da je rode krut al pa krvoločn.

začel je oldi
po ugotovitvah, čeprov sm nekje zasledu da je začel robi ... sej pravm grem še enkrat čez


ja ... pirx_ (#39) govori definitvno o robiju - torej - je robi brisu poste - jih jest ne najdem - al ga je pirx_ zamenju za oldija?

to bi rad zvedu najprej
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Bardo Thodol
Guest
Re: Poseganje župnika
Reply #53 - 23.09.2002 at 22:23:09
 
Samson, saj smo vsi ljudje in razumem, da je kdaj pa kdaj kdo tudi malo bolj občutljiv, da določena pisanja razume skorajda kot napad na njega osebno ali (kar je za nekatere še huje) kot napad na simbole skupnosti kateri pripada.

Tovrstne alarme "prve stopnje"  sproža ego, kadar začuti, da se mu spodmikajo temelji, zgrajeni na iluzijah, na katerih je doslej dokaj trdno stal.
Že zgolj s samim zavedanjem, da nisi ego, da nisi telo, da si nekaj več,  nekaj neuničljivega in zavedajočega se, se dejansko nimaš česa bati in povsod videti same zarote. Saj to je skoraj tako, kot če bi učenec v vsaki malo težji šolski nalogi,  videl zaroto in podlost svoje učiteljice.

Kot kristjan se spomni le Kristusa, ki bi svoje križanje upravičeno lahko razglašal za zaroto, podlost, nizkotno žaljenje, pa tega ni storil. Je bil ta njegov zgled zaman?

Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: Poseganje župnika
Reply #54 - 23.09.2002 at 22:34:04
 
hvala bardo za tole ... skupinska zavest je stopila v igro ...

no in da se vrnem nazaj ...
na začetek, u bistvu konec.
na izjavo samsona o krutosti dr. rodeta
iztrgana iz kontexta

kot sm reku mene ne moti, ker vem da tak ni, imam to v zavesti.
ti imaš samson?
v svoji zavesti kakšen je on?

imaš seveda

zakaj te potem to vrže iz tira - sploh pa en oldi, k to najrajši dela odkar to ni več delo bruslija.
TO SE IGNORIRA!

niti ni oldi tko mislu, mogoče je takrat in zdej iz trme še vedno isto trdi, ampak tudi on VE da rode ni krvoločn.
na in zdej si še mene prpravu do tega da sm napisu, da je rode krvoločn.
ti povem zakaj?
ok
ker razum (al um?) ne šteka negiranja. on šteka samo afirmacijo - poziranje bi lahko reku. negiranje v stavku v njem povzroči da on tega ne ne upošteva - on upošteva fakte, negacija zanj ne obstaja (al kako to že gre - amstel mogoče?)
in on razume kot da model je krvoločn ... in ko to zadostkrat sliši ... pol je to res ... zanj je rode krvoločen ... dokler tega ne ozavesti in si reče - pizda sm kmet - rode ima rad ljudi.
štekaš?

ja seveda ... point je v tem da to - cerkev scena - morš TI ozavestit samson. u bistvu, dobr tud pirx_ verjetno, hočem rečt, ne jest, jest smo jo ozavestu, sem na poti proti tja. imam informacije, verjamem da jih imaš ti več, to sm ti že dal, veš več na to temo.
čeprov ... veva samo različne stvari - o isti stvari - najini resnici se tu ne skladata. jest dobim od tebe še en pogled na cerkev in ti dobiš to isto od mene. in oba se spomniva nekateih stvari ki jih že veva, kot je naprimer to da dr rode dobro opravlja svoje delo ... pozitivno.

kaj je njegovo delo?
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Bardo Thodol
Guest
Re: Poseganje župnika
Reply #55 - 23.09.2002 at 22:54:32
 
Krvoločni smo bolj ali manj vsi, saj smo vendar živalska vrsta, ki jo lahko brez pomislekov uvrstimo med zveri. Ne moremo zanikati, da se ne preživljamo z ubijanjem (drugih živali),  pogosto tudi z ubijanjem predstavnikov lastne vrste (za kar pa vedno najdemo izgovore, če drugega ne, pa tistega, da je to zakonsko dovoljeno, da je po tej ali oni "postavi").

Torej, če mi kdo zabrusi, da sem krvoločen,  tega ne bom zavrnil kot žalitev, temveč sprejel kot bolj ali manj žalostno dejstvo.

Back to top
 
 
IP Logged
 
Igor P.
Global Moderator
p
*****
Offline

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Posts: 4800
Celje
Gender: male
Re: Poseganje župnika
Reply #56 - 23.09.2002 at 23:24:00
 
Spoštovani Samson.

Ne morem mimo tvojega pisanja, ker tako goreče zagovarjaš Rodeta in RKC. Naj ti najprej povem, da sem opravil birmo in vse svete zakramente, da sem bil vzgajan po tvoji volji, ampak nekako z leti vse bolj spoznavam, da me cerkev vedno manj privlači. Verjamem, da osebno poznaš Rodeta in da morda ni tak kakor se predstavlja v javnosti, vendar vedi, da ga osebno pozna peščica ljudi, večina pa ga pozna po njegovih nastopih v javnosti, kjer pa se mi zdi, da ni požel preveč simpatij.
 
Tisto, ko je župnik šel pobirati kamne, se mi zdi od njega malo otročje dejanje. Če je večina vaščanov proti napisu, naj napišejo peticijo, se podpišejo in javno odstranijo kamne.
Požig križa pa je barbarsko dejanje in vredno vsakega obsojanja.
Tudi forum ni bil ustanovljen zaradi blatenja RKC, kot je bilo omenjeno v preveliki gorečnosti. Je pa res, da je ortodoksnih vernikov bolj malo, zato te tudi razumem, zakaj tako goreče zagovarjaš svoja stališča.
Jaz tvoja stališča spoštujem, le strinjam se ne z njimi. Kakor tudi ne obsojam nikogar ki hodi k maši, jaz pač ne hodim in pika. Vsak naj živi kakor mu ustreza.

LP Harry
Back to top
 

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: Poseganje župnika
Reply #57 - 23.09.2002 at 23:47:33
 
Quote:
Torej, če mi kdo zabrusi, da sem krvoločen,  tega ne bom zavrnil kot žalitev, temveč sprejel kot bolj ali manj žalostno dejstvo.

hvala bardo

sprejemanje !!!

in seveda harry, ki ga ne opazim več prav dosti ...

dokler imaš za sprejemat sprejemaj, pomoje itak sploh ni druge poti, in ko oldi pordaži s kakšno tako kot je tale

Quote:
Ah gape, zakaj na koncu vedno napišeš kako totalno neumnost, tako da človek ne more več diskutirati.  
Otroček v zibelki da lahko izbere druge starše, v vrtcu da lahko izbere drugega vzgojitelja ...  
A ti ni krvoločnost Rodeta dovolj velik dokaz, da si usekal mimo.

ki v bistvu draži mene ... se me ne dotakne niti mal ... tud a se mi ne splača na to pisat ... ponavad ... ker vem kakšen je oldi ... ponavadi spravi hude texte iz človeka ... te pripravi do tega, tko kt nas je to pot. spet. in zato je on gut.

in model oldi mi je odgovarju na tole mojo izjavo:
sej nas ni bog take naredu, on nam je dal samo možnost da smo (tudi taki) ... da pa taki smo, smo se sami odločil ... sej veš ... svobodna volja & stuff

mislm
štekaš on glih tko kt ti ne priznava reinkarnacije, če bi jo, bi vedu da se gor, preden greš dol odločš kam boš šu, odločš se tud o vsem ostalem, kako in kaj ti bo dogajal, ne morš pa določt - sprogramirat kako se boš ti odzivu, s kakšnimi občutki u  bistvu se boš odzivu, ker tuki smo zarad filinga, tega gor ni, kolkr štekam ... on pa men tumba o vrtcu ... kaj naj mu natipkam ... nimam kej, rajši natipkam teb, ker vidim trsko v tvojem očesu, bruna u svojme kuitak ne vidm ... kao

mislm štekaš ... ozavesti reinkarnacijo - pejd na regresijo, k psihologu če ljudmili ne zaupaš.
in pol boš vidu in se boš odloču, al je blo to tvoje prejšnje življenje, al so ble samo sanje, al je to samo tvoje blodnja, al bo to pr teb ratal kr hudi duh, ki ti kaže ta grozodejstva.
ampak ti boš vedu da si to ti.

skratka ozavesti da cerkvena Resnica ni Resnica, ampak je samo resnica. na žalost pa ima to glih veze z egom in varnostjo, varnostjo ki jo v čredi čutiš, kot vsak.
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Igor P.
Global Moderator
p
*****
Offline

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Posts: 4800
Celje
Gender: male
Re: Poseganje župnika
Reply #58 - 23.09.2002 at 23:51:16
 
Quote:
hvala bardo

sprejemanje !!!

in seveda harry, ki ga ne opazim več prav dosti ...


Ja Gape, nisem bil nekaj časa preveč prisoten, bom bil bolj priden. Uživaj.

LP Harry
Back to top
 

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5749
Dolenjska
Gender: male
Re: Poseganje župnika
Reply #59 - 24.09.2002 at 09:37:24
 
Quote:
Ob prebiranju starejših postov, tudi tistih s samih začetkov foruma, nisem dobil nikoli občutka, da je bil postavljen z namenom rušenja RKC (ali Cerkve če hočeš).


Cerkev se sama ruši. Pravzaprav se sama vase seseda.

Zato se vedno bolj borijo....

..in življenje gre naprej....
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5 6 7