Full sem vesel v bistvu, da vas tolk štleka pohanje travce, k se mi je zdelo nekaj časa da sem bolj sam.
Rad bi napisal samo to, da sem jaz imel na ganji 2 leti paranoj, ker sem se ji zagrizeno upiral. No pol sem le počas zaštekal, da je potrebno se soočit s svojimi lastnimi strahovi, nezavednim, temo, bolečino,... No zavore so potem počasi popustile in zdej v ganji ful uzivam.
Odprla se mi je ful senzitivnost, o kateri sem prej lahko samo slutil. Dostkrat sem bil zapohan v službi in moram rečt da funkcionira. Recimo padeš v filing ful sposobnega managerja in deluješ tako. Folk pa te ne pošteka, ker si v svoji vlogi resničen.
Po mojem je v tem bistvo, da se lahko v vsaki situaciji znajdeš brez ščitov, ki ste jih omenjali že prej v postingih. Ganja te pelje po tej poti - počas - da ti ščiti počas odpadajo se raztaljujejo, hkrati pa te uči obnašanja. No vsaj meni se je dogajalo in se mi še dogaja, da vidim, kako se mi fizično se pravi dematerializira-materializira telo. Se pravi stari ščiti in blokade se raztaljujejo, hkrati pa ti telo dobiva zelo čiste feelinge npr. da si v New Yorku na enem zanimivem partiju, ali pa na kakih tropih itd, se mi vedno zdi da so feelingi taki k jih sploh ne pričakujem in ponavdi so ful močnejši od kakega banalnega strahu, ki sem ga prej čutil in mi je preprečeval da sem določene stvari zaznaval. Pol sem pa sem pa lahko še dneve napolnjen s temi novimi feelingi.
Opazil pa sem tudi to, da če že zapadeš v paranojo na ganji, je najslabša stvar, ki jo lahko narediš, da se temu upiraš. To je panavadi tisto kar te oropa energije (in si naslednji dan čisto out) če pa si upaš sam sebi pogledat v oči, pa ti to ful da energije in čutiš polet od dobrega tripa lahko še cel teden.

. Dobr pa je, če je že zlo hudo, da pokličeš kakega svetnika na pomoč, k božansko v človeku je ponavad tisto kar ga reši.
zaenkrat tolkle mojega navdiha, k sem ravno prej na gape.org "potegnil" angela navdiha.