da bom natancneje povedal...
zacelo se s tem da sem zacel videti svetlobo aure kadar sem bil zadet...potem sem en cas kadil, en cas nisem in tako naprej....vmes sem to sposobnost se bolj razvijal in so se mi zacele dogajati kar zanimive reci:)
ponavadi sem videl auro samo okoli glav ljudi, potem se mi je pa ta svetloba zacela pojavljati povsod (videl sem bloke v mestu kako so zareli s svetlobo), vsak vecer se mi je dogajalo tisto tresenje in sumenje u usesih (stanje pred OBE?), ceprav na to nisem bil pozoren....
...nato sem dan ali dva spet kadil in sem mogu jit vse spet jovo na novo da sem prisel do tistih reci
pred temi zimskimi pocitnicami pa se se na veliko opival in kadil in prenajedal (pac zivim u takem okolju

) in sem kar en dan zacel bruhati in driskati in me je sčistilo od glave do peta, tisto noc sem imel tudi visoko vrocino in sem ves cas sanjal da nad mano nekaj gradijo, in jaz sem po tem gradbiscu taval taval in spraseval kaj gradijo in se jim ponujal da jim lahko pomagam in vedno so me ignorirali in so gradili naprej ???
po tej kratkotrajni bolezni sem dobil obcutek kot da se je moralo telo scistiti vsih strupov (se je resetiralo

)
no..
in cez 2 dni ko sem se spet prikazal iz hise in sem odsel po opravkih (na banko) je okoli mene kar plapolala svetloba (ne vem kako opisati, psihadelija u zivo

), na banki sem lepo videl kje so neke zarece (energetske) tocke, nekje za pultom so ble temne lise itd.
potem sem 2x spet kadil in zdej tega ni vec....

verjetno bom nehal z ganjo in se bom raje posvetil tistemu,ker se mi zdi da sem takrat bolj zadet kot ce bi pokadl spinel
aja, pa se to...2x so se mi tudi dogajale fajn reci ko sem kadil:
...enkrat ko sem bil na balkonu in sem opazoval to svetlobo okoli dreves in telefonskega droga..in ko sem gledal v drog je zacel izginjati, telefonska zica pa je valovala ??? ..svetloba par kar zarela naokoli
..drugic pa sem pred spanjem 2h poslusal psytrance (moja najljubsa zvrst,meni najljubsa meditacija ) in luc ki je visela s stropa se je zacela ukrivljati,zica na kateri je bila vpeta se je krajsala in daljsala (enkrat tudi izginila)
tko da se je u real lajfu res treba vprasat Am I dreaming? Is this real?
skoda da sm zele zdaj zasledil ta vas forum ker me ze en cas zanimajo take reci, zdej bom probu se z OBE da vidim kako je...