Petra. wrote on 12.03.2002 at 02:18:39:Lep pozdrav vsem skupaj, Andres tudi tebi LP.
Prosim, če mi še enkrat obrazložiš komentar na moje ime, nisem dobro razumela.
Ime mi je pač všeč, čeprav me je kar zmrazilo, ko sem zadnjič med gledanjem filma Indiana Jones videla na kak način so častili boginjo Kali. Priznam, da ne vem niti veliko o njej, morda veš kaj več o njej ti, Andres? Ali kdorkoli drug?
Drugače trenutno živimov obdobju Kali juge...
Želim si, da bi vsi izboljšali odnos tudi do živali in narave, za katere smo odgovorni, ja morda me žane ego, ker bi rada dočakala visoko starost obkrožena s srečnimi, zdravimi vnučki...
Želim nam čim več zanimivih tem,
ciao
Kali!
Ko sem te zadnjič pozdravil nisem vedel katerega spola si, zato pač si bila, normalno dec. Joj, v tem feminističnem času je to že kar poniževalno, kajneda?

Bom poskusil biti kratek. Napisal sem, oziroma napisati sem hotel, če bi bila zatrta v korenini, nebi nabrala nobenega posta.
Glede božanskih stvari se na mene res ne moreš naslanjati, ker o božjih rečeh pojmam nimam. Jaz sem sicer bog, batina je pa v zaporu. Prag slednjega še nisem prestopil, zato naj v tvojih očem ostanem spodaj podpisani. K verouku sem nehal hoditi po nekaj tednih, torej niti birman nisem. Pa jo ne pogrešam veš. Oče naš me je stara mama sicer učila, a sem ga z leti pozabil, nikakor pa se ne spomnim, če mi je kdaj omenila kakšnega boga, saj za njo obstaja le en bog in to je Bog.
Vem le, da imajo Egipčani enega boga Ra. A vendarle ti si Kali, ostani z nami in skotali se na tipkovnico.
Ampak veš Kali, malo čudno se mi je zdelo, ko si napisala, da si z nami že pol leta. V tem hitrem času in poplavi informacij v pol leta predelaš kar precej informacij, na vseh možnih spletnih straneh, forumih, chatih. Vendarle nam lahko priznaš Kali, da Švicarka pa vseeno nisi.
Andres Portirsky