Andres
|
Novih članov je vedno več, s čimer hočem reči, da se registrira veliko več uporabnikov kot v preteklem obdobju. Morda nekateri vendarle iščete uteho po WTCju in afganistanski vojni, tale naš forum pa vam ponuja vse prej kot uniforme, kri, orožje in vojne. Karibi2, Jonatan, Viski, Susi13, radiokills, Drachenblut, Boo Ruth! Veseli nas da se vam je uspelo registirarati in seveda, nas še bolj veseli, da sploh sodelujete. Karibi2. Kam naj te stlačim?? Med eksotične nicke, kar pomeni, da se verjetno počutiš bolj toplo. Jonatan. Ja veš na tebe sem se spomnil včeraj, ko sem jabka kupoval, samo ti si se kljub vsej ozimnici umaknil v samoto. No, upam, da le za toliko časa kolikor je bil pred kratkim v samoti Mike. Viksi. Ne predstavljam se te. A vendarle si precej osamljen, pa še malo len po vrhu. (To je sicer od nekod prišlo in je bržkone res.) No, ja, če se spomniš na tvojo registracijo si tukaj vse prej kot nezaželjen.
Susi13. Ja kaj naj ti rečem. Ljubčka na noska, ko se pa vidiva mi ga vrni. Do takrat pa še kaj napiši. No ja mislim, da se pri tistih, ki že toliko let gonijo papir in svinčnik ni preveč za bati.
Radiokills. Nekoč sem enemu članu napisal, da je forum zgrešil, ko je napisal svoj prvi post. Tebi točno to ne bom rekel, ker ga še nisi napisal. Toda glede na nick si ali zelo ekološko ozaveščen kar pomeni da spadaš sem, ali pa si resnično eden tistih, ki sem ne bodo prišli več. Radiokills kajpak.
DrachenBlut. A veš prijatelj, Nemško pa ne znam in tudi se tega jezika ne nameravam učit. Iz tega razloga te tudi sprašujem če tvoj nick pomeni "Mokri Dražen"? No ja, verjetno sem zgrešil, a naj kljub vsemu tako ostane.
BooRuth.. Ej stari. Za tebe sem mislil, da si ženska z nekim zapeljviim imenom Ruth. To pač pride takrat, kadar se novi član površno vpiše in potem ga ne spozna nihče četudi bi bil Gadafi na drugi strani.
Tako spoštovani novi člani. Sedaj ko sem vas pozdravil prosim da se sezujete obesite vaša oblačila, rokavice seveda dol in drgnite tipkovnico. Na katerem chat kanalu pa ste? 
Vaš portir Andres
|