[color=Blue][/color]
Dan Vsem skupaj! Naj napišem svojo zgodbo. Davno bo tega...Štirinajst let, ko sem žal izgubila osebo, ki mi je največ pomenila. Pozabiti je prekleto težko, pa če se človek še bolj trudi...

recimo, da ne bom nikoli. Hčerka je sedaj stara petnajst let in pol, podobnost z njim je neverjetna. Kako naj potem pozabim? Prebrala sem vso mogočo literaturo, od Tibetanske knjige mrtvih, do Učbenika življenja, iskala vse mogoče klicalce duhov in naletela na nekega bioenergetika, ki se ukvarja s klicanjem duhov...recimo, da pravi, da je duša samomorilcev nekaj najhujšega, da jo je treba pokopati, ker tava med nebom in peklom...Bla, bal...celo tako daleč je njegova zgodba šla, da je sam zatrdil, da so neke na nekem kraju, pri neki družini klicali duhove in do jutra ni nihče mogel ostati od mize. Another joke? ??? ???Kdo bi vedel, ne verjamem, ker me ni bilo zraven...

In sedaj sprašujem vas...verjeti ali ne? Biti ali ne biti? No moj definitivno ni naredil samomora, nesreča je bila, imam pa večno željo ne pogovora z njim, ampak samo nek poslovilni govor. Žal se nisem imela čas od njega posloviti, zgodilo pa se mi je prva leta po smrti, da sem dostikrat sanjala hecne sanje...naj bodo nočne more...kot bi bil še živ, vse je bilo kot v resnici, pa vendar so bile le sanje. Me je hodil obiskovat v mojo podzavest skozi sanje? Kaj mislite vi o tem? Naj napišem, v reankarnacijo ne verjamem, ker me v to ni še nihče prepričal...žal ni še nihče prišel iz unega sveta nazaj in to storil...Bog? Ah, to so samo dogme. Torej-je možno, da se duša pokojnega vrača v naš sanje....

Ali pa so sanje samo naše skrite želje, ki nas dobesedno poneso te v svet, ki je nerazumljiv, nemogoč, pa vendar možen....
Sanjati...in kako naj potem pozabim?

lp
Angel*