Alojz in Sandib wrote on 24.05.2010 at 12:09:21:El Pesnik wrote on 24.05.2010 at 12:06:19:Mr Smith
Matrico jaz razumem kot vse kar je materija - torej celotno vesolje. Vem pa tudi to, da materija ne ustvarja zavedanja in zato ni materija tista, ki ve, da vesolje obstaja, ampak je to zavest v ozadju.
In v vsakem trenutku je možno "izstopiti" iz matrice v trenutku, ko se zavest "poveže" sama s sabo in vidi sama sebe. Tako da ni za bati, vse kar sedaj vidimo je samo pripopano pred oči matrice, in vsak ki hoče lahko odtegne svojo pozornost iz materialnega sveta nazaj k sebi.
Ja res je samo ne brez svojega živega telesa,ki sodeluje po nareku zavesti in zavest po nareku telesa-vzajemnost.Dva istega življenjskega duha sta eno EL Poeta v celosti!!!
Sej brez telesa pa sploh ne veš, da si v matrici, jeli?
V glavnem Alojz, nekje sem danes že napisal, da jaz mislim, da je naprej univerzalna zavest, kar mi smo in nič drugega, potem se pa univerzalna zavest kukr zveže s telesom po svoji lastni volji in igri in postane kukr "telesna zavest", ko prevzame identiteto telesa, ja.
Samo jaz govorim, da smo mi univerzalna zavest, ki igra igro pri kateri se zveže s telesom in postane kukr "telesna zavest", samo je še vedno vselej univerzalna zavest, ki ni materialna, samo igra igro, kukr da je zvezana z materialnim telesom in se čuti, da kukr postane telesna zavest.