Miara wrote on 24.05.2010 at 21:01:33:Alojz in Sandib wrote on 22.05.2010 at 18:44:47:Jaz Dreammer sem prav užival- ko sem s teboj lahko jedel te tvoje mastne žgančke!!
Sploh ne morem naprej brat. Dej Alojz, brez zamere res bi se lahko malo lepše obnašal, na svoji samooklicani stopnji razvitosti bi se lahko pa res že zavedal in ohranjal določeno mero spoštovanja do ljudi neglede na njihova in svoja lastna prepričanja. Pa se ne nanaša to samo na ta post ampak na tvoj splošen odnos do drugih ljudi, še posebej tistih s katerimi se ne strinjaš. Sej nič ne pravim meni osebno nisi popolnoma zgrešen ampak ko berem kako se izražaš je včasih vse skupaj tko zlo vulgarno in grdo da človeka res zmoit. Taka so pa moja opažanja, pač sej sam tut veš da pač ne učinkuje isti način na vse ljudi. Pač s svojim obnašanjem nekak ne izpadeš kot oseba za kakršno se imaš. Moje skromno mnenje, dobronamerno, verjetno v temo poslano ampak vseeno, tako opažam.
Se pa ne nanaša to samo nate, ubistvu je ta vse k so se ujel s tabo... hm hm se isti naboji ne marajo.
+ dreamer, veliko resnice je v tvojem postu, ni pa to nič novega, se tega zavedamo vsi na tem forumu. Sej kaj pa pričakuješ, človeško je to, in meni je samo smešno, da prav "duhovneži" na tem forumu zbrani, včasih v svojih prerekanjih izpadejo kot največji otroci, in pokažejo kako ubistvu nikoli ničesar ne vemo... in človek ki z vsem svojim bitjemtrdi in brani nekaj kar ne more dokazati je zame bedak. So tudi pomembnejše stvari kot kregat se na netu, pejte vn na zrk. Nekak dojameš da itak nima smisla. Smisel če ma smisel je simpel, kot vsako najboljše pravilo.
Live love laugh... im out
Hvala za pozitivno mnenje.
Ja glede tega imaš zelo prav: tale forum na vsakem koraku izžareva navadno (poceni) človeškost in to je tudi vse, kar mu je pripisati.
Zato je dejansko moje razočaranje večje, ker kot sem že napisal - očitno se pri nas v Sloveniji ne more zaživeti in zagnati enga ta pravega foruma z duhovnimi temami na kvalitetnem nivoju.
KO sem na začetku mojega topiča Pritožba adminu (spami itd .....) to vprašanje postavil adminu konkretno, se je zgovarjal da je to samo odslikava družbe in tako je to za njega ok.
Torej stvar je jasna in zato tukaj je, kot je.
Luknja, kjer ljudje zapravljajo čas in svoje (edino) življenje.
NEkateri kar menda že veliko let ... verjetno s ponosom, da so "vzdržali" .....
Podporo dobivam tudi na PMih pa celo od članov drugih forumov, ki stvari očitno spremljajo, zgleda, da so se Slovenci vendarle malo predramili in se zavedli, da je treba v življenju ločiti zrno od plevela ....